Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ανδρική συλλογή Versace για άνοιξη-καλοκαίρι 2011

Η ανδρική συλλογή Versace της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2011
εκφράζει τον ελεύθερο και μοντέρνο άνδρα, ο οποίος είναι τολμηρός όσον αφορά την εμφάνισή του και επιδιώκει να μεταδώσει στυλ και μοναδικότητα στην όψη του.
Τα κουστούμια
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται, ότι τα κουστούμια της Versace για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2011 συμπληρώνουν την σιλουέτα του άνδρα. Τα σακάκια είναι στενά με κλασσικό μήκος μέχρι το γοφό, αλλά με λίγο πιο κοντά μανίκια (δηλαδή τα μανίκια του πουκαμισού από κάτω να φαίνονται) και επίσημα στενά διπλωμένα παντελόνια έως το αστράγαλο.
Δερμάτινα μπουφάν, που θυμίζουν το σέξι ροκ στυλ του 80, με δερμάτινα κρόσια και μίνι κομμάτια μετάλλου.
Υφάσματα
Για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2011 κυριαρχούν τα εξής υφάσματα: βαμβάκι, ελαφρύ και απαλό μαλλί, τα οποία συνδυάζονται με διάφορους μικρούς σχεδιασμούς.
Πουκάμισα και μπλούζες
Τα πουκάμισα και οι μπλούζες είναι χονδρά και διαφανείς, αμάνικα ή με διπλωμένα μανίκια έως τον αγκώνα.
Χρώματα
Πουκάμισα με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων: άσπρο και μαύρο, γκρι και μαύρο, κόκκινο και μαύρο, μπλε και μαύρο, ροζ και μαύρο.
Υποδήματα
Τα υποδήματα είναι πολύ εντυπωσιακά – με κεντήματα, φερμουάρ και λουράκια με μικρά στοιχεία μετάλλων. Αυτό που δεν χρησιμοποιεί ο οίκος Versace για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2011 είναι οι κάλτσες. Ακόμα και στα επίσημα κουστούμια οι κάλτσες λείπουν.

Leave a Reply