Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ερεθιστικά tips για να ανάψει


Σκύψε να σου πω δυό φωνήεντα:Είσαστε έξω, με κόσμο γύρω σας και θέλεις πολύ μα πολύ να γυρίσετε σπίτι. στο αυτί του σαν να θέλεις να του πεις ένα μυστικό.
Γλύψε ανάλαφρα με την άκρη της γλώσσας σου το πτερύγιο του αυτιού του και μετά πιπίλησέ το με τα χείλια σου ή δάγκωσέ το ελαφρά τον λοβό του.Αυτή είναι μια κάπως αθώα αλλά και πολύ ερωτική κίνηση, αφού το αυτί έχεις πολλές νευρικές απολήξεις, ενώ το γεγονός ότι θα βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο (φρόντισε να είστε κάπου που δεν υπάρχουν πολλά φώτα ή γνωστός κόσμος όπως οι συγγενείς ή οι κολλητοί του. Ένα ωραιότατο καλοκαιρινό κλαμπάκι θα ήταν ιδιανικό) θα τον ερεθίσει ακόμα περισσότερο.Φρόντισε να μην σαλιώσεις υπερβολικά το αυτάκι του, ειδικά στο εσωτερικό μέρος γιατί δεν είσαι η σκυλίτσα του!!! Αρχικά, κάνε εξάσκηση στο ίδιο το δάχτυλό σου, ώστε να μάθεις πώς να το κάνεις χωρίς να σου ξεφύγουν καθόλου σάλια.
Ένα δάχτυλο μεσαίο παρακαλώ:Μια άλλη κίνηση που μπορείς να κάνεις, η οποία είναι επίσης πολύ ερωτική και κρύβει πολλές υποσχέσεις είναι σε κάποια στιγμή που θα κάθεστε ήσυχα οι δυο σας κι ενώ θα τον κοιτάς στα μάτια, να πάρεις το χέρι του και να ξεκινήσεις να πιπιλάς λίγο χαλαρά την άκρη το μεσαίου του δάχτυλο. Έπειτα, πάρτο ολόκληρο μέσα στο στόμα σου, αγκαλιάζοντας το με τα χείλη σου. Μετά άφησε το με μια γρήγορη κίνηση, σαν να το σπρώχνεις προς τα έξω και χαμογέλασε του ενώ θα συνεχίζεις να έχεις τα μάτια σου κολλημένα στα δικά του.Όλο αυτό παραπέμπει κατευθείαν στην πράξη του στοματικού και είναι σίγουρο ότι θα το τον ανάψει.
Κι αποκοιμήθηκα:Εκείνος δουλεύει νύχτα ή απλά βγήκε με τους κολλητούς για τρελό ξεφάντωμα. Εσύ περιμένεις σπίτι σαν την πιστή Πηνελόπη και κάποια στιγμή νυστάζεις και δεν μπορείς να περιμένεις άλλο ξύπνια. Και καλά θα κάνεις. Προτού κοιμηθείς, φρόντισε να κάνεις ένα μπανάκι, να βάλεις τις κρέμες, τα αρώματά σου, τα πιο σέξι εσώρουχα και τις πιο σούπερ ψηλές κάλτσες. Άφησέ του κι ένα σημείωμα στον καθρέφτη του μπάνιου του τύπου: ''Για να ξέρεις τι έχασες''. Ε, δεν μπορεί αν σε να τον περιμένεις με τέτοιο τρόπο στο κρεβάτι, μόνο ύπνος δεν θα τον πιάσει.
Η καυτή νοικοκυρά:Μένετε μαζί ή τον περιμένεις να έρθει σπίτι. Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, φορώντας μόνο τις πιο ψηλές γόβες που διαθέτεις, ένα ζευγάρι ζαρτιέρες, και την κατάλληλη ποδιά εργασίας. Αν μπει στο σπίτι και σε δει έτσι, πρώτα θα του κοπεί η ανάσα και κατόπιν δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.
Θέλω μες τα δυο μου χέρια να σε έχω:Πολλές φορές, πέφτουμε με τα μούτρα στο στοματικό και ξεχνάμε τις χειρωνακτικές εργασίες των πρώτων χρόνων ενασχόλησης με το σεξ. Τι σημαίνει αυτό θα πεις; Εσύ τον ξαπλώνεις στο κρεβάτι γιατί είναι πολύ κουρασμένος και δέχεσαι να του χαρίσεις ένα ωραίο μασάζ. Αντί να γυρίσει μπρούμυτα, επιμένεις να παραμείνει ανάσκελα. Ξεκινάς αθώα από το κάτω μέρος των ποδιών με κανονικό κλασικό μασάζ. Ανεβαίνοντας πασπατεύεις όπως πρέπει την βουβωνική χώρα, χωρίς να αγγίξεις το επίμαχο σημείο. Αφού η περιέργειά του έχει μεγαλώσει αρκετά όπως και το πέος του, ξεκινάς να του χαρίζεις την ηδονή μέσα από τα χεράκια σου.
Πάντα σέξι και αθώα είναι:
- Το ελαφρύ δάγκωμα στο σβέρκο
- Ένα σέξι sms για το στριπτίζ που προτίθεσαι να του κάνεις το βράδυ που θα επιστρέψει από τη δουλειά
- Ένα ακόμα πιο σέξι e-mail με το πόσο τον σκέφτεσαι υτή τη στιγμή και πόσο μούσκεμα έχεις γίνει.
- Κυκλοφορείς στο σπίτι με τις πυτζάμες; Την ώρα που εκείνος θα απολαμβάνει αμέρημνο τον αγώνα, φόρεσε ένα λευκό t-shirt, ερεθισε τις ρώγες σου με τα δάχτυλα ή με ένα παγάκι, και εμφανίσου μπροστά του. Ε, το θέαμα αυτό και μόνο, θα τον ξεσηκώσει.

Leave a Reply