Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η νέα μόδα στα μαλλιά

Αν πήρες λοιπόν την απόφαση να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου,τότε θα σε ενδιαφέρουν σίγουρα, τα παρακάτω!

Μονοχρωμία
Αρχικά, από την χρωματική παλέτα,δεν έχεις κανέναν περιορισμό! Αποχρώσεις του καστανού,του ξανθού ή του κόκκινου , μπορείς να τις επιλέξεις χωρίς ενδοιασμό!Να θυμάσαι μόνο ότι η μόδα φέτος είναι υπέρ του φυσικού αποτελέσματος!Αν κινηθείς προς την μονοχρωμία των μαλλιών, ζήτησε την γνώμη ενός ειδικού πριν κάνεις μια αλλαγή ,για να σου προτείνει ποιες αποχρώσεις σου ταιριάζουν για να μην αποκτήσεις ένα χρώμα τόσο ξένο προς την επιδερμίδα σου, που θα φαίνεται σαν περούκα!


Διχρωμία ή τριχρωμία
Στην περίπτωση που η μονοχρωμία για σένα είναι βαρετή,τότε έχεις αρκετές τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις!
Τα νέα είναι ότι, οι κλασσικές ανταύγειες πλέον δεν είναι και τόσο στην μόδα !
Ειδικά τις ανταύγειες που ξεχωρίζουν έντονα και δείχνουν ως γραμμές, καλύτερα να τις αποφύγεις! Αν φυσικά δεν θέλεις να τολμήσεις κάτι διαφορετικό,φρόντισε οι ανταύγειες σου να είναι τόσο λεπτές ώστε να έχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα!


Ποιες είναι λοιπόν οι τελευταίες τάσεις στις τεχνικές της διχρωμίας ή τριχρωμίας:


1) Ombre Hair
Είναι η γνωστή τεχνική που έχεις δει σίγουρα τελευταία, στα μαλλιά της Άννας Βίσση και Έλλης Κοκκίνου,αλλά και πολλών celebrities του εξωτερικού!Το αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής, είναι οι ρίζες των μαλλιών να είναι σκούρες και οι άκρες πιο ανοιχτές!
Μπορεί να μοιάζει με ατημέλητα μαλλιά που έχουν μήνες να βαφτούν, αλλά το προτιμούν όλο και περισσότερες γυναίκες ,γιατί ακριβώς έχει μια φυσικότητα όπως υποστηρίζουν και οι hair experts!Ίσως την τεχνική Ombre Hair την ακούσεις και ως Deconstruction.


2) Balayage (Μπαλαγιάζ)
Η τεχνική Balayage είναι μια παλιά τεχνική και μοιάζει με τις ανταύγειες!
Η διαφορά του Balayage από τις ανταύγειες δεν είναι μόνο στην τεχνική αλλά και στο αποτέλεσμα!Συγκεκριμένα δεν χρησιμοποιούνται τα αλουμινόχαρτα για να δράση η βαφή ή η σκόνη ξανοίγματος. Η βαφή απλώνεται με το ειδικό βουρτσάκι,πιο απαλά κοντά στις ρίζες και πιο έντονα στις άκρες. ‘Ετσι δεν δρα με τον ίδιο τρόπο σε όλο το μήκος ων μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και θυμίζει τα ξανοίγματα που κάνει ο ήλιος στα μαλλιά μας το Καλοκαίρι.


3) Dip-Dye
Αυτή η τεχνική πάλι δεν είναι καινούρια αλλά στην Αμερική ήδη αυτήν την στιγμή, είναι από τα πιο hot trends στα μαλλιά.Μπορεί να μοιάζει με την τεχνική Ombre αλλά το Dip-Dye είναι μια πιο προχωρημένη εκδοχή του! Πάλι έχουμε διχρωμία, με την διαφορά ότι με την τεχνική αυτή ,είναι σαν να βουτήξατε τις άκρες των μαλλιών σας σε χρώμα!Υπάρχουν και οι πιο προχωρημένοι συνδυασμοί του Dip-Dye, όπως θα δεις παρακάτω.


Οποιαδήποτε αλλαγή αποφασίσεις να κάνεις στα μαλλιά σου, πάντα να συμβουλεύεσαι τον κομμωτή σου,ώστε να σε βοηθήσει να βρεις τι ταιριάζει περισσότερο σε σένα!



Leave a Reply