Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Νυφικό μακιγιάζ


Η πιο σημαντική μέρα της ζωής σου έχει φτάσει και εσύ δεν ξέρεις που να προσανατολιστείς όταν σκέφτεσαι το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις την πιο εντυπωσιακή μέρα της ζωής σου!
Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι αποχρώσεις που θα σου χαρίσουν το μακιγιάζ των ονείρων σου την πιο τέλεια μέρα της ζωής σου και λάμψε σαν άλλη Κέιτ Μίντλετον.

Μείνε πιστή σε αυτά που ξέρεις: επειδή ντύνεσαι νυφούλα δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι μια υπερπαραγωγή αλλά πρέπει να έχεις σαν βάση το μακιγιάζ που ξέρεις ότι σου πηγαίνει. Λατρεύεις την μπεζ σκιούλα σου; Τότε γιατί να την αποχωριστείς τη μέρα του γάμου σου; Εξάλλου τόσες φωτογραφίες που θα βγάλεις αυτή τη μέρα το πιο πιθανό είναι να μην τις βγάλεις ποτέ στη ζωή σου οπότε θα πρέπει να είσαι μια κούκλα! Επίσης μην ξεχνάς ότι αυτή η μέρα δεν είναι ιδανική για εκπλήξεις αλλά πρέπει να προτιμήσεις ένα μακιγιάζ που ξέρεις ότι σου ταιριάζει και αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά σου. Αν σκέφτεσαι να προσλάβεις κάποιον μακιγιέρ για τη μέρα αυτή μην ξεχάσεις ότι και το δοκιμαστικό που θα κάνεις έχει και αυτό την τιμή του!Τιπ: σκέψου ότι το μακιγιάζ της ημέρας αυτό πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ένα πρωινό μακιγιάζ και κάτι λιγότερο από ένα μακιγιάζ επίσημου event.
Το μέικ-απ: πρέπει να ταιριάζει τέλεια με την απόχρωση της επιδερμίδας σου! Επειδή το πιο πιθανό είναι να έχεις κάποιο σημείο στο κορμάκι σου εκτεθειμένο όπως οι ώμοι ή η πλάτη επιβάλλεται το χρώμα της επιδερμίδας σου σε πρόσωπο και σώμα να ταιριάζουν απόλυτα. Φρόντισε η επιδερμίδα σου να είναι αψεγάδιαστη και να καλύψεις τέλει μαύρους κύκλους, κοκκινίλες και σπυράκια. Αυτό που θέλεις είναι να ακτινοβολείς λάμψη και να σε θαυμάζουν όλοι όχι να κοιτούν επίμονα το σπυράκι που έχει καταλάβει το μισό σου πρόσωπο.Τιπ: μην ξεχνάς ότι δεν θα προσθέσεις χρώμα με το μέικ-απ σου αλλά με τη βοήθεια του ρουζ, γι' αυτό για αρχή φρόντισε η επιδερμίδα του προσώπου σου να είναι αψεγάδιαστη.
Μάτια μου: δώσε βάση στο τελείωμα της σκιάς και φρόντισε ένα χρησιμοποιήσεις μια βάση που να έχει λάμψη μέσα της. Μια σκιά σε ασημί βάση που φωτίζει τα μάτια σου ή μια σκιά σε natural απόχρωση είναι η ιδανική βάση.Τιπ: η αδιάβροχη μάσκαρα είναι ότι πρέπει για τη μέρα αφού δεν αποκλείεται το δάκρυ σου να πάει…κορόμηλο και τοπ τελευταίο πράγμα που θέλεις εκείνη την άγια μέρα είναι να δείχνεις στις φωτογραφίες σαν να έχεις φάει μπουνιά!
Με τα χείλη γεμάτα φιλιά: τα χειλάκια σου έχουν την τιμητική τους αυτή τη μέρα πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχει γίνει η απαραίτητη διεργασία. Φρόντισε τα χείλη σου να μην είναι σκασμένα και αφυδατωμένα γιατί όποιο κραγιόν και να τους βάλεις επάνω δε θα δείξει ωραίο. Τα απαλά σχεδόν φυσικά nudeχρώματα είναι εδώ να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και τη μέρα του γάμου σου. Απαλά παστέλ, ρομαντικά ροζ χαρίζουν strawberrysweetόψη στα χειλάκι σου ενώ το λιπ-γκλος είναι απαραίτητο αν θέλεις να λάμπουν διαρκώς!
Και μην ξεχνάς ότι αυτή η μέρα είναι δική σου και επιβάλλεται να λάμπεις!

Leave a Reply