Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Θετικά του σεξ σχετικά με τον οργανισμό μας

Ικανότητα εργασίας και καλό ύπνο:Το σεξ βελτιώνει τον ύπνο.
Αυτό οφείλεται στην παραγωγή ενδορφινών – οι ορμόνες της ευτυχίας, οι οποίες μας χαλαρώνουν, μας κάνουν να νιώθουμε ευχαρίστηση και να έχουμε καλό ύπνο. Χάριν στην χαλάρωση που προέρχεται από τις ορμόνες αυτές η συγκέντρωση γίνεται πιο εύκολα και η ικανότητα εργασίας μας αυξάνεται.Επιτείνονται οι αισθήσεις της όσφρησης – αυτό οφείλεται στην ορμόνη προλακτίνη. Μετά από ένα καλό σεξ η παραγωγή αυτής της ορμόνης αυξάνεται και βοηθάει τα κύτταρα του εγκεφάλου να σχηματίσουν νέες νευρώνες στο κέντρο όσφρησης.
Όμορφο και σφιχτό σώμα:Ο καρδιακός ρυθμός του ερεθισμένου ανθρώπου αντιστοιχεί στο καρδιακό ρυθμό ενός αθλητή. Κατά την διάρκεια του παθιασμένου σεξ μπορείτε να κάψετε περίπου 200 θερμίδες, το οποίο γεγονός συμβάλλει στην απώλεια του υπερβολικού βάρους, και σε περίπτωση που είστε αρκετά δραστήριοι μπορείτε να σφίξετε συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Κατά την διάρκεια του σεξ το αίμα έχει κορεστεί από οξυγόνο, το οποίο βοηθάει στο καθαρισμό των οργάνων και ο ιδρώτας απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες.
Παυσίπονο:Το σεξ επιδρά σαν παυσίπονο χάριν στην ορμόνη οξυτοκίνη. Πριν τον οργασμό, το επίπεδο αυτής της ορμόνης αυξάνεται, το οποίο συμβάλλει στο σχηματισμό των ενδορφινών, οι οποίες εκ μέρους τους έχουν αναλγητική δράση σε οποιουσδήποτε πόνους και σπασμούς.
Ανοσία και υγεία:Με την τακτική ερωτική ζωή η ανοσία αυξάνεται, επίσης βελτιώνει και την γενική υγεία του ατόμου. Κατά την διάρκεια των κρύων εποχών το σεξ αποτελεί ένα ιδανικό προληπτικό μέσο στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης.

Leave a Reply