Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η νέα μόδα στα κουστούμια

Το πλέον διάσημο αντρικό ρούχο είναι αναμφίβολα το κουστούμι!
Αν και για ορισμένους αποτελεί παρεξηγημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας λόγω της επισημότητας που “κουβαλάει”, το κουστούμι φέτος απενοχοποιείται και γίνεται μέρος της καθημερινότητας σας!
Οι γραμμές είναι λιτές και στενές. Το σακάκι κονταίνει, τα πέτα στενεύουν και τα κουμπιά περιορίζονται στα δύο από τα τρία που ήταν παλιότερα. Το παντελόνι απαλλάσσεται από τις πιέτες, τις μεγάλες τσέπες και τα ρεβέρ και το μήκος τους φτάνει εκεί που αρχίζει το παπούτσι. Το πουκάμισο γίνεται πιο στενό και ακολουθεί ελαφρώς τη γραμμή του σώματος. Φυσικά τη διαφορά στο κάθε κουστούμι κάνει και φέτος η ποιότητα, η κομψότητα αλλά και η απλότητα του.


Όσον αφορά τα χρώματα και αυτή τη σεζόν το μαύρο θεωρείται «must have» κομμάτι και ακολουθούν τα γκρι και τα μπλε. Ακόμη, εάν θέλετε να σπάσετε την μονοτονία του μαύρου κουστουμιού, μπορείτε να επιλέξετε ένα κουστούμι με λεπτές κάθετες ρίγες και να το συνδυάσετε με ένα αντίστοιχα κομψό πουκάμισο. Επίσης, πολλοί είναι οι οίκοι που προτείνουν φέτος τη διχρωμία στο κουστούμι όπως μαύρο με μπεζ, μπλε με γκρι κτλ.

Leave a Reply