Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Pink sands Summer Collection 2011


pink sands-386Με διάθεση ρομαντική και με φανερές επιρροές από την μεθυστική Ινδία, η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει τη συλλογή της pink sands—της μάρκας που έγινε γνωστή για τα πολύ ιδιαίτερα μαγιώ και τα αξεσουάρ θαλάσσης—για το 2011.
Η συλλογή σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια τρίμηνης παραμονής της Στεφανίας στο Λονδίνο, όπου εμπνεύστηκε από την έκθεση «Maharaja: the Splendour of India’s Royal Courts», που παρουσιάστηκε πέρυσι στο Victoria & Albert Hall.
Για αυτό το λόγο, τα κυριότερα μοτίβα των μαγιώ—τα περισσότερα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη pink sands—έχουν ινδικό στιλ. Παρολ’αυτά, το γνώριμο vintage feel της μάρκας είναι παρόν και στη φετινή συλλογή, με υπέροχα floral και πουα μοτίβα, καθώς και στιλάτα ολόσωμα μαγιώ να δίνουν μια ρομαντική νότα νοσταλγίας.
Τα μαγιώ που τα τελευταία δύο χρόνια έκλεψαν τις εντυπώσεις του Αθηναϊκού κοινού, ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους εφαρμογή στο σώμα και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς μοτίβων και μονοχρωμίας. Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι το παιχνίδι με την υφή, προϊόν ατελείωτων πειραματισμών της σχεδιάστριας με εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα. «Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε και η χρήση δαντέλας στα μαγιώ, ένα signature της pink sands,» εξηγεί η Στεφανία Φραγκίστα και συμπληρώνει: «Αντίστοιχη πρωτοτυπία μας είναι η χρήση δέρματος ψαριού στα πολύ ιδιαίτερα σανδάλια μας.»
Η επίσημη παρουσίαση pink sands Summer Collection 2011 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαϊου σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για τη PINK SANDS
To 2007 η Στεφανία Φραγκίστα επισκέφθηκε τη μαγική παραλία Pink Sands, στο Harbour Island, στις Μπαχάμες και εμπνεύστηκε για τη δημιουργία της ομωνυμης μάρκας που γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2009.
Έκτοτε, η Pink Sands έχει παρουσιάσει τρεις συλλογές μοναδικών μαγιώ και αξεσουάρ για τη θάλασσα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική εφαρμογή τους, τα ιδιαίτερα υφάσματα και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων.
Η Pink Sands διατίθεται σε επιλεγμένες boutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο (και άλλα νησιά), καθώς και στο Μονακό και στο Gstaad στην Ελβετία. Από φέτος, η Pink Sands θα βρίσκεται και στo γνωστό πολυκατάστημα Bloomingdale’s, στο Ντουμπάϊ.

Λίγα λόγια για τη Στεφανία Φραγκίστα

Η Στεφανία Φραγκίστα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Ανήσυχο πνεύμα, η κλίση της στην τέχνη και στη μόδα ήταν από νωρίς φανερή. Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στις ΗΠΑ και πήρε το πρώτο της πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο Brown. Αμέσως μετά, κυνήγησε το πραγματικό της πάθος σπουδάζοντας Fashion Design στο Parsons της Νέας Υόρκης.
Το 2009, έχοντας κερδίσει πολύτιμη εμπειρία δουλεύοντας σε γνωστούς οίκους μόδας όπως ο Calvin Klein στη Νέα Υόρκη, o Alexander McQueen στο Λονδίνο και o Michel Vivien στο Παρίσι, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειρά μαγιώ και αξεσουάρ θαλάσσης, την Pink Sands. 

Leave a Reply