Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Συμβουλές για σεξ απίλ

Τα σημεία κλειδιά:
* Μίλα ανοιχτά για τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνον.
Χωρίς ναζάκια, κορδελάκια και υπεκφυγές αποκάλυψε πόσο τον θες, τον αγαπάς και τον χρειάζεσαι. Μην περιμένεις με το 'δεν σε θέλω', να καταλάβει πως τελικά τον θες!

* Άφησέ τον ελεύθερο να είναι αυτός που πραγματικά είναι. Εντάξει, δεν σε ενθουσιάζει που γελάει δυνατά, που παθιάζεται με την ομάδα του, που θέλει να περνάει 100 ώρες μπροστά στο pc. Αυτό που πρέπει να αγαπήσεις είναι το πραγματικό του εγώ, κι όχι αυτό που θα ήθελες να είναι.
* Αφέσου: Σίγουρα, στο παρελθόν, έδωσες πολλά σε άντρες που δεν άξιζαν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να το πληρώσει ο άντρας που έχεις τώρα δίπλα σου και που μπορεί να αξίζει περισσότερα από όσα επιφυλακτικά του δίνεις.
* Περιποιήσου τον: ο άντρας είναι σαν μωρό παιδί και μην το ξεχνάς όσο σκληρός κι αν το παίζει. Και φροντίδα θέλει, και χαδάκια και γενικά να του δείχνεις πόσο πολύ τον νοιάζεσαι.
* Μην ξεχνάς να είσαι σέξι. Μέσα στη σχέση και καθώς περνά ο καιρός, τείνουμε να δίνουμε λιγότερη σημασία από όση πρέπει στο σεξ. Μην το κάνεις. Όσος χρόνος κι αν περάσει, το σεξ πρέπει να αποτελεί κυρίως πιάτο στο δεσμό σας.

Leave a Reply