Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τα ψώνια χαρίζουν χρόνια

Η εξόρμηση στα εμπορικά κέντρα και οι αγορές μέχρι τελικής πτώσης χαρίζουν μακροζωία και με επιστημονικά τεκμήρια!
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Ταιβάν γυναίκες που ψώνιζαν καθημερινά από κάτι υπήρξαν πολύ πιο υγιείς ψυχικά και σωματικά και έζησαν πολύ περισσότερο από όσες καταπιέζονταν και δεν επιδίδονταν καθημερινά στο άθλημα του shopping.

Τα ψώνια δηλαδή αποδείχτηκε πως χαρίζουν υγεία και ευεξία ενώ όπως διαπιστώθηκε συμβάλλουν επίσης και στην κοινωνικοποίηση!
Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ακαδημαϊκό περιοδικό επιδημιολογίας και κοινωνικής υγείας, οι μελετητές υπό τον Δόκτωρα Γιου Χουνγκ Τσανγκ του Ινστιτούτου Επιστημών της Υγείας του Πληθυσμού της Ταιβάν μελέτησαν δείγμα 2000 ανδρών και γυναικών άνω των 65 ετών που ζούσαν σε ιδιόκτητες κατοικίες.
Όπως διαπίστωσαν όσοι από αυτούς πραγματοποιούσαν αγορές συχνά έζησαν πολύ περισσότερο από όσους ψώνιζαν μια φορά την εβδομάδα ή και λιγότερο. Οι πρώτοι μάλιστα υπερτερούσαν και στην διατήρηση της μνήμης και της ψυχικής υγείας τους.
Με άλλα λόγια οι αγορές αποτελούν δείκτη για την διατήρηση της υγείας αλλά και τη βελτίωσή της καθώς γίνονται με ευχαρίστηση και προάγουν την ψυχική υγεία και ευεξία.
Άλλωστε, σε σύγκριση με άλλους τύπους δραστηριοτήτων και χόμπι όπως η γυμναστική που σε πολλούς φαίνεται βαρετή, προϋποθέτει κίνητρο και καθοδήγηση από γυμναστή, οι αγορές είναι μια δραστηριότητα εύκολη και διασκεδαστική.

Leave a Reply