Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η γυναίκα που καίει καρδιές

Μην είναι οι πλούσιες καμπύλες; Μην είναι τα γαλανά τα μάτια; Μην είναι τα δίμετρα τα πόδια; Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, υπάρχει μια πλειάδα ατού που πρέπει να διαθέτεις για να κατακτήσεις πέρα για πέρα κάθε αρσενικό, και ειδικά αυτό που σε ενδιαφέρει.

Και μην νομίζεις πως πρέπει να είσαι super girl για να τα καταφέρεις. Λίγη εξάσκηση χρειάζεται.Η καπάτσα γυναίκα θα αφήσει τον καλό της όσο ελεύθερο χρειάζεται.
Είναι αλήθεια πως η πολλή η ελευθερία και ανεξαρτησία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι βλάπτει. Όμως, από το σημείο αυτό μέχρι το να μην τον αφήσεις ούτε για δευτερόλεπτο από τα μάτια σου, έχει μεγάλη διαφορά. Δεν χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστές διακοπές το καλοκαιρί για τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά το να του επιτρέπεις χωρίς πολλά λόγια, γκρίνιες και μούτρα να βγαίνει με τους κολλητούς του, δεν είναι δα και μεγάλο κατόρθωμα. Τούτο προϋποθέτει βέβαια, να τον αφήσεις να βγει, χωρίς να πρέπει να κάνει το κινητό προέκταση του χεριού του και να σου γράφει κάθε τρία λεπτά, με ποια μίλησε, πόσα ποτά ήπιε και άλλα τέτοια τραγελαφικά.


Η καπάτσα γυναίκα είναι σωστή νοσοκόμα και καυτή όποτε πρέπει.
Ένας άντρας μπορεί να γίνει δύστροπος αλλά συνάμα και ευάλωτος τη στιγμή που ο πυρετός θα τον ρίξει στο κρεβάτι. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, πρέπει ηρωικά να βρεθείς στο πλευρό του για να τον γιατροπορέψεις και να του δείξεις πως είσαι εκεί όποτε το χρειαστεί. Ταυτόχρονα, δεν βλάπτει, στη διαδικασία ανάρρωσης να του δείξεις πως μπορείς άνετα και κάλλιστα να μεταμορφωθείς σε πραγματική Μπέτυ η νοσοκόμα και να του πραγματοποιήσεις την πιο σέξι φαντασίωσή του!


Η καπάτσα γυναίκα διαθέτει χιούμορ και δεν φοβάται να τσαλακωθεί:
Αν ξυπνάς κάθε πρωί πριν από εκείνον για να φρεσκαριστείς, αν έχουν περάσει μήνες και δεν σε έχει δει αμακιγιάριστη, στο τέλος θα πιστέψει πως είσαι ρομπότ. Μην μπερδεύεσαι. Μια τέτοια συμπεριφορά τελειότητας δεν θα τον κάνει να αισθανθεί οικεία μαζί. Αντίθετα, αν αξιοποιήσεις το χιούμορ και τολμήσεις να κάνεις πράξη κάθε τρέλα, πιο πολύ θα το εκτιμήσει ο καλός σου. Μην διστάζεις να γελάς, να τρως σουβλάκια με τζατζίκι, να βγαίνεις έξω δίχως μέικ απ και ψηλοτάκουνα αλλά πάντα φορώντας το πιο καλό σου το χαμόγελο.


Η καπάτσα γυναίκα είναι κουλ σε κάθε περίπτωση και περίσταση:
Εντάξει, εκείνη σερβιτόρα δεν είχε δικαίωμα να την πέσει στον καλό σου αλλά γιατί να την ξεμαλλιάσεις; Και εκείνη τη φορά που χάσατε τις βαλίτσες στο τρένο, δεν τα έβαψες μαύρα. Και τότε που ξέχασε την επέτειό σας επειδή έπεσε δουλειά, δεν του έκανες μούτρα για μια βδομάδα. Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις, κι άλλες τόσες που δείχνεις πως μπορείς να διαχειριστείς κάθε κακή κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκείνος, ξέρει τη στιγμή εκείνη πως στο πλευρό σου μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα.


Η καπάτσα γυναίκα ξέρει πως να τσακώνεται:
Χωρίς δράματα, χωρίς τα κλασικά ''χωρίζουμε'' έτσι επειδή καυγαδίσαμε, η γυναίκα που θα τον ξελογιάσει, μπορεί να μετατρέψει ακόμα και τον καυγά σε ευκαιρία να δείξει στον αγαπημένο της πως και στην πιο δύσκολη φάση, θα βάλει τη λογική της να δουλέψει και θα τοποθετήσει τη σχέση και την αγάπη της, πάνω από κάθε αναποδιά.


Η καπάτσα γυναίκα ξέρει να κάνει εκπλήξεις:
Είναι λάθος αλλά οι περισσότερες γυναίκες θυμώνουν με τον αγαπημένο τους που δεν τους κάνει πολλές εκπλήξεις. Γιατί δεν έφερε ένα τριαντάφυλλο, γιατί δεν έκλεισε εισιτήρια για εξωτικό προορισμό, γιατί δεν ήρθε να σε πάρει από τη δουλειά. Όλα αυτά τα γιατί έχουν μια βάση, αν σκεφτείς πόσες φορές τον ξάφνιασες εσύ; Πότε του έκανες δώρο εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας του στο εξωτερικό, πότε του μαγείρεψες γκράντε γεύμα χωρίς να το περιμένει; Ε;;; Πότε;;;


Η καπάτσα γυναίκα προσπαθεί να έχει την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τον καλό της:
Προσπάθησε να είσαι τοπ στη δουλειά σου, να καταφέρεις όσα περισσότερα μπορείς, να μαζεύεις το σπίτι αλλά ταυτόχρονα να είσαι και σέξι, να έχεις τόνους δουλειάς αλλά να μην ξεχνάς να τον πάρεις τηλέφωνο, να πρέπει να φύγεις ταξίδι αλλά να βρεις δωμάτιο με ίντερνετ για να μιλάτε από το skype. Όλη αυτή η προσπάθεια για καλή επικοινωνία μαζί του είναι σημαντική για να ξέρει εκείνος πως ό,τι κι αν γίνει, εσύ θα είσαι δίπλα του.


Η καπάτσα γυναίκα εντυπωσιάζει τους πάντες και κάνει τον αγαπημένο της περήφανο:
Θυμήσου την τελευταία φορά που βγήκατε με τους φίλους του καλού σου. Μήπως ήσουν ξινή και δύστροπη; Μήπως τσακώθηκες με όλους; Μήπως ήσουν εκείνη με την λιγότερο προσεγμένη εμφάνιση σε σχέση με τα κορίτσια των υπολοίπων; Σίγουρα, εκείνος δεν θα μείνει μαζί σου επειδή αρέσεις στους φίλους του. Αλλά μια καλή εντύπωση είναι αρκετή για να ενισχύσει την λατρεία που σου τρέφει. Σκέψου απλά, πόσο θα άντεχες να έχεις στο πλευρό σου έναν άντρα που τον μισούν όλοι και όλο σου λένε τα χειρότερα για εκείνον.

Leave a Reply