Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πως να κάνετε το ponytail

Ακολουθήστε την τεχνική με 4 βήματα...
1. Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε μικρή ποσότητα από ένα μη λιπαρό μπαλμ ισιώματος από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών ενώ ειδικά στις ριζες ψεκάστε από απόσταση 3 εκατοστών ένα ειδικό σπρέι για φυσικό όγκο στην κουάφ.

2. Στεγνώστε τα μαλλιά με το σεσουάρ σε μεσαία σκάλα θερμοκρασίας χρησιμοποιώντας μια medium size στρογγυλή βούρτσα φορμαρίσματος με την οποία θα "γυρίσετε" όλες τις τούφες ελαφρώς προς τα μέσα. Παράλληλα, με ένα σίδερο ισιώματος "περάστε" απαλά μόνο τις άκρες κάθε τούφας για να πετύχετε το επιθυμητό sleek flat look.


3. Συνεχίστε με μία ξύλινη χτένα με την οποία θα χτενίστε όλες τις τούφες με φορά προς τα πάνω ώστε να τις πιάσετε με ένα nude λαστιχάκι σε αλογοορά. Προσοχή.. για να το κάνετε απόλυτα σωστά ακολουθήστε στην "ανοδική" πορεία την νοητή ευθεία που ξεκινά από την γραμμή των ζυγωματικών.


4. Χτενίστε ελαφρώς την αλογοουρά με μια χτένα την οποία θα ψεκάσετε με μικρή ποσότητα από ένα σπρέι φιξαρίσματος και ολοκληρώστε με μερικά "ψιτ" από ένα ελαφρύ σπρέι λάμψης σε όλη την κουάφ.

Leave a Reply