Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Οι άνδρες και το "σ'αγαπώ"...

Μπορεί οι γυναίκες να αποκαλούνται το «ασθενές φύλο» και να θεωρούνται πιο τρυφερές και ρομαντικές, φαίνεται όμως ότι το «ισχυρό φύλο» κρύβει τις δικές του ευαισθησίες.
Δεν είναι τυχαίο ότι μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες λένε «σ 'αγαπώ» στη σύντροφό τους πιο γρήγορα από τις γυναίκες.
Σύμφωνα με την έρευνα οι άνδρες χρειάζονται κατά μέσο όρο 7 μήνες για να πουν τις δύο μαγικές λέξεις στη νέα τους σύντροφο, τη στιγμή που στις γυναίκες αυτό το βήμα παίρνει περίπου 8 μήνες.
Στη μελέτη συμμετείχαν περίπου 2.000 άνδρες και γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και μορφωτικού επιπέδου, που είχαν βγει ραντεβού τον περασμένο χρόνο.
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της μελέτης είναι ότι όταν πρόκειται για φλερτ, τα άτομα άνω των 55 ετών είναι πιο ενεργά και έχουν μεγαλύτερη διάθεση για πειραματισμούς από τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.
Τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης έρευνας φαίνεται να συμφωνούν με προηγούμενες μελέτες, που υποστηρίζουν ότι οι άνδρες έχουν την τάση να είναι πιο ρομαντικοί και να ερωτεύονται πιο συχνά από τις γυναίκες σύμφωνα με τον κλινικό ψυχολόγο και συγγραφέα, Oliver James.
«Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άνδρες με αποτέλεσμα να γίνονται πιο σκληρές και ρεαλιστικές αλλά και πιο ικανές να ελέγξουν τα συναισθήματά τους», εξηγεί ο Dr. Oliver James.
«Έτσι όταν ένας άνδρας λέει ''Σ 'αγαπώ'' θα μπορούσε η κίνηση αυτή να είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίσει τα πιο πολύπλοκα και δύσκολα συναισθήματα που δυσκολεύεται στην πραγματικότητα να καταλάβει, ενώ όταν μια γυναίκα φτάνει στο σημείο να πει ''Σ 'αγαπώ'', έχει μεγαλύτερη συναίσθηση του βάρους που κουβαλούν αυτές οι δύο λέξεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το κλασικό στερεότυπο είναι ότι οι άνδρες χρησιμοποιούν την αγάπη για να κερδίσουν το σεξ και οι γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ για να πάρουν αγάπη.»

Leave a Reply