Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Σκοτσεζικο ντουζ....


Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα όφελη του ζεστού και κρύου ντους;
Πρώτα απ’όλα είναι κατάλληλο για να ξυπνήσουμε γρήγορα, επίσης και για την καλή τόνωση.Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι λίγα λεπτά ζεστού και κρύου ντους είναι ίση με μια ώρα περίπατος.Οι ιδιότητες που συμβάλλουν για την σκληραγωγία είναι ιδανικές για την καλή ενίσχυση του ανοσοποιητικόυ συστήματος και προληπτικό μέσο κατά των κρυολογημάτων. Διατηρεί το δέρμα όμορφο και εύπλαστο, επίσης και συμβάλλει για τo αδυνάτισμα, όπως επίσης και αυξάνει το μεταβολισμό.
Όσον αφορά την υγεία μας είναι ιδανικό μέσο για την ενίσχυση και την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και ιδιαιτέρως ωφέλιμο για ανθρώπους με χαμηλή πίεση.Το αναφερόμενο ντους δεν είναι ωφέλιμo μόνο για τους ανθρώπους με καρδιαγγειακές παθήσεις και κατά την διάρκεια της εμμηνόρροιας.
Το βασικό το οποίο πρέπει να ξέρετε είναι, ότι δεν επιτρέπεται η απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας του νερού (η διαφορά να μην είναι παραπάνω από 10 βαθμούς), και ειδικά έαν είστε αρχάριοι. Να εναλλάσσετε κάθε 10 λεπτά το νερό και όχι παραπάνω, καθώς κάτω από το ζεστό νερό θα καθίσετε 1,5 λεπτά και κάτω από το κρύο μισό λεπτό.Σταδιακά μπορεί να αυξηθεί η διαφορά της θερμοκρασίας έως 20 βαθμούς (π.χ. 40 βαθμούς το ζεστό νερό και 20 βαθμούς το κρύο νερό). Το τελευταίο ντους πρέπει να γίνει με κρύο νερό.
Πρώτα απ’όλα μην το παρακάνετε, γιατί υπάρχει πιθανότητα να συμβεί το αντίθετο αποτέλεσμα ή αλλιώς το σώμα σας μπορεί να μην το αντέξει. Μάθετε ότι και να κάνετε να μην πέφτετε σε ακρότητα και πάντα να προσέχετε το σώμα σας.

Leave a Reply