Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πρίγκιπες και … Πράσινα Άλογα (;)

Οι περισσότερες γυναίκες , αν όχι όλες , έχουμε μεγαλώσει με το παραμύθι του πρίγκιπα που θα εμφανιστεί στη ζωή μας μια μέρα απρόσμενα και θα την αλλάξει για πάντα ! Ίσως το μόνο που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από αυτό το παραμύθι είναι ότι ο έρωτας έρχεται και μας βρίσκει χωρίς προειδοποίηση, απλά εμφανίζεται … και φεύγει πάλι απροειδοποίητα !


Η αλήθεια είναι ότι κάθε σχέση συνήθως ξεκινάει με τις καλύτερες προθέσεις . Πιστεύουμε ότι θα είναι ξεχωριστή και θα διαφέρει από τις προηγούμενες, είμαστε αισιόδοξοι και βλέπουμε στο σύντροφό μας το άλλο μας μισό. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν στη σχέση μοιάζουν να είναι πολύ μακριά για να μας ανησυχήσουν. Μέχρι τη στιγμή που κάνουν την εμφάνισή τους και μας «προσγειώνουν» ανώμαλα … Ο πρίγκιπας έχει πια αρχίσει να μοιάζει επικίνδυνα με βάτραχο, ένα βάτραχο που αρχίζει να μην καταλαβαίνει τις ανάγκες μας, που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του και αρνείται να μας ακούσει!


Ίσως όμως τελικά να μην μεταμορφώνεται αυτός σε βάτραχο αλλά εμείς σε μυωπικές «πριγκίπισσες» που δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο να προσαρμόζουν τα όνειρα τους σε ό ,τι τους προσφέρεται και να αναζητούν χωρίς σταματημό την ιδανική ενσάρκωση του ονείρου τους … αφελής αναζήτηση κατά τη γνώμη μου αλλά ποιος είπε ότι έχω δίκιο ;


Τελικά, δεν υπάρχουν μεταμορφωμένοι βάτραχοι ούτε μυωπικές πριγκίπισσες … Απλά άντρες και γυναίκες που αναζητούν να βρουν αυτό το κάτι που θα τους βγάλει από τη μονότονη πραγματικότητα και θα τους δώσει έναν ακόμα λόγο να ξυπνήσουν με χαμόγελο… Απλά ας έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν αρκεί μόνο να «πάρουμε» αλλά και να «δώσουμε» μέχρι να βρούμε τη «συνταγή της επιτυχίας» με την οποία και οι δύο θα είμαστε ευχαριστημένοι!


Μπορεί πρίγκιπες στη σημερινή Αθήνα να μην υπάρχουν αλλά κάπου θα ανακαλύψουμε κάποιο ξεχασμένο άλογο … Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά !


«Ένα αστέρι που μακριά τρεμοπαίζει
σύννεφα που το κρύβουν συχνά
ναυαγός, μα η λάμψη του χαρίζει στεριά
μια ματιά χωρισμένη στα δύο
μια καρδιά που χτυπάει διπλά
έφυγες μα δεν είπες αντίο ξανά...
Μικρές αφορμές

Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες
Σε λάθος εποχή γεννήθηκες
Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες»

Leave a Reply