Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ορισμένα TIPS για τις αντρικές κολώνιες


Πού να τη φορέσω;

Γενικότερα, η κολόνια θεωρείται σαν ένα αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια ή το ρολόι. Όπως ακριβώς δεν θα πάμε στη δουλειά με αθλητικά παπούτσια, έτσι δεν θα φορέσουμε ένα πολύ βαρύ άρωμα, για να μην προκαλούμε λιποθυμίες στους συναδέλφους. Προτιμάμε ένα πιο απαλό άρωμα, με βάση το λεμόνι π.χ., το οποίο μπορούμε να φοράμε σχεδόν όλη μέρα. Το βράδυ καλύτερα να επιλέγουμε κάτι πιο δυνατό και πικάντικο για να μπορούμε να δίνουμε το... στίγμα μας μέσα στο πλήθος.



Πού να την ψεκάσω;

Μπορεί πολλοί να μην δίνουν σημασία στην κατάλληλη «τοποθέτηση» της κολόνιας, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα θέμα στρατηγικής σημασίας. Αν βάλουμε λίγη ποσότητα κάτω από κάθε αυτί, τότε είναι σίγουρο ότι η γυναίκα που θα σκύψει να μας μιλήσει, θα παρατηρήσει το άρωμα μας- και θα το εκτιμήσει φυσικά. Δεν ψεκάζουμε στο πρόσωπο φυσικά, αλλά στο λαιμό και στο στήθος, για να μπορέσει το άρωμα να ανακατευτεί ομοιόμορφα με τη δική μας προσωπική μυρωδιά και να μας ταιριάξει.

Πότε να τη φορέσω;

Παλιότερα υποτίθεται ότι ο άντρας, όπως και η γυναίκα, έπρεπε να έχουν ένα μονάχα άρωμα, για να κατοχυρώνουν έτσι τη μυρωδιά του. Πλέον, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς κάθε τόσο βγαίνουν τόσα πολλά αρώματα στην αγορά, που είναι σχεδόν αδύνατο για κάποιον να μείνει με ένα σε όλη του τη ζωή. Με αυτήν την σκέψη, καλύτερα να έχουμε στην κατοχή μας δύο είδη αρωμάτων: ένα πιο ελαφρύ για την ημέρα κι ένα πιο βαρύ για τις νυχτερινές εξόδους. Με λίγα λόγια, το πρωί πρέπει να αναδύουμε έναν αέρα φρεσκάδας ενώ το βράδυ πρέπει να ρίχνουμε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τον εαυτό μας. Η κολόνια βοηθάει κατά πολύ στο να επιτύχουμε αυτόν τον σκοπό, αφού είναι το συμπλήρωμα κάθε εμφάνισης.

Πόσο να βάλω;

Παν μέτρον άριστον. Ο μεγαλύτερος μύθος στην ιστορία της κολόνιας είναι ότι για να μείνει επάνω μας, πρέπει να «λουστούμε» με αυτήν. Το μυστικό είναι να βάζουμε πολύ λιγότερη ποσότητα από όσο νομίζουμε ότι πρέπει. Ένας ψεκασμός κάτω από τα αυτιά και στο λαιμό και δύο με τρία στο στήθος είναι υπεραρκετά. Αν το άρωμα μας έχει ιδιαίτερα βαριά μυρωδιά, τότε καλύτερα να φορέσουμε μόνο κάτω από τα αυτιά και στο στήθος. Δεν πρέπει να ανησυχούμε αν δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να την μυρίσουμε, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μας παροτρύνει να βάλουμε πολύ περισσότερο από όσο μπορεί να αντέξει η μύτη του άλλου.

Leave a Reply