Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τι δηλώνει το χτένισμα σου


Χαλαρά η ζωή είναι ωραία: θέλεις να του περάσεις το μήνυμα ότι μπορεί να περνάτε πολύ καλά αλλά δε μπορείς να δεσμευτείς για κάτι παραπάνω; Τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις τα μαλλάκια σου φυσικά αφού τα στεγνώσεις και ειδικά αν είναι σπαστά ή σγουρά να απλώσεις λίγο αφρό και να τα φορμάρεις. Το ατημέλητο χτένισμα είναι ένα δείγμα ότι είσαι ο εαυτός σου και δε θα μπεις και σε μεγάλο κόπο για να φτιάξεις κάπως ιδιαίτερα το μαλλί σου για το αγόρι σου. Περνάς καλά μαζί του και σου αρκεί αυτό προς το παρόν και για άλλα θα δείξει ο καιρός...



Πολύ καλά περνάμε: το χτένισμα που φανερώνει πόσο σούπερ είστε μαζί δεν είναι άλλο από τη αλογοουρά που αφήνει τοι προσωπάκι σου σε κοινή θέα και δεν κρύβει τίποτα. Δεν έχεις διάθεση να κρύψεις τίποτα από το όγορι σου και ή αλογοουρά είναι η κατάλληλη επιλογή.



Τιπ για άψογη αλογοουρά: Πιάσε πρώτα τα μαλλάκια σου ειδικά να έιναι μακριά σε ψηλή αλογοουρά και στερέωσε καλά με ένα λαστιχάκι. Μετά, ξεχώρισε μια λεπτή τούφα από το πλάι της αλογοουράς και τύλιξε την σφιχτά γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψεις. Για να στερεώσεις την άκρη της τούφας χωρίς να φαίνεται, χρησιμοποίησε ένα τσιμπιδάκι στρέφοντας την άκρη του μέσα στη βάση της αλογοουράς. Φρόντισε πρώτα να έχεις ισιώσει τέλεια τα μαλλάκια σου για να είναι το αποτέλεσμα ακόμη πιο σούπερ και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου.



Κοιτάμε πάντα (ίσια) μπροστά: το τέλειο ίσιωμα του δείχνει σίγουρα ότι μπορεί να υπολογίζει ότι μπορεί να κάνει όνειρα για το κοινό σας μέλλον. OΚ, μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι θέλεις να κάνεις δέκα κουτσούβελα μαζί του, μπορεί όμως να καταλάβει ότι τον θέλεις πραγματικά. Το φλατ ή αλλιώς πρόκα μαλλί σου ταιριάζει αν θέλεις να πετύχεις ένα απλό αλλά ταυτόχρονα σέξι χτένισμα που θα τον ξεσηκώσει.

Leave a Reply