Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τα μυστικά του αδυνατίσματος

- Δίαιτα πλούσια σε ασβέστιο από γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, τυρί), βοηθά στην απώλεια κυρίως λιπώδους ιστού. Ενώ, οι συνηθισμένες δίαιτες επιφέρουν απώλεια μυϊκού ιστού.


- Σε περίπτωση απότομης μείωσης των θερμίδων, η πιθανότερη αντίδραση του οργανισμού, είναι να τεθεί σε μια μορφή άμυνας και να μειώσει το μεταβολισμό του. Συνεπώς, οι απότομες περικοπές στο φαγητό, δεν οδηγούν απαραίτητα σε απώλεια κιλών.


- Μεταξύ των γευμάτων, τα μικρά και υγιεινά «τσιμπολογήματα», διατηρούν σε κανονικά επίπεδα τη γλυκόζη στο αίμα και σταθεροποιούν το μεταβολισμό.


- Η μείωση του σωματικού βάρους, μειώνει και τους κινδύνους για την καρδιά.


- Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι τροφές που είναι πλούσιες σε νερό και φυτικές ίνες και έχουν λίγες θερμίδες, κόβουν αποτελεσματικά την όρεξη και οδηγούν στην απώλεια βάρους.


- Ο καλύτερος τρόπος αδυνατίσματος, είναι η μείωση των προσλαμβανόμενων θερμίδων με παράλληλη αύξηση της σωματικής άσκησης.


- Οι έρευνες έδειξαν, ότι το μεγάλο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επιτυχία μιας δίαιτας, αποθαρρύνει τους περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι και εγκαταλείπουν την προσπάθεια.


- Για να έχει μια δίαιτα διαρκή αποτελέσματα, πρέπει οι αλλαγές στο διαιτολόγιο και η αύξηση της άσκησης να γίνουν σταδιακά και να αποτελέσουν ένα νέο τρόπο ζωής. Οι δίαιτες που έχουν προσωρινό χαρακτήρα δεν επιτυγχάνουν το σκοπό τους.


- Πολυετείς έρευνες έδειξαν ότι δεν υπάρχει μια ιδανική δίαιτα. Όσοι κατόρθωσαν να χάσουν κιλά, είχαν επιλέξει μια δίαιτα που ταίριαζε στις συνήθειές τους, γι' αυτό και την τήρησαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα.


- Το περπάτημα αποτελεί την απλούστερη μορφή άσκησης και έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην απώλεια θερμίδων.


- Εκτενής μελέτη, έδειξε ότι η συμμετοχή σε δαπανηρά προγράμματα αδυνατίσματος και η κατανάλωση διαιτητικών σκευασμάτων, δεν έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.


- Η πεποίθηση ότι το φαγητό τις βραδινές ώρες παχαίνει, δεν έχει ακόμη αποδειχθεί.


- Σε μεγάλη έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το 83% όσων έχασαν πολλά κιλά, το κατόρθωσαν με την προσωπική τους θέληση και χωρίς τη συνδρομή άλλων.



Leave a Reply