Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μην αφήνετε την υγεία σας

Είναι αλήθεια ότι όλες οι μαμάδες, είτε δουλεύουν είτε όχι, δεν έχουν το χρόνο, που θα ήθελαν για τον εαυτό τους.

Εκείνες, που δουλεύουν, επειδή μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και την οικογένειά τους και εκείνες, που δεν εργάζονται, επειδή θεωρούν ότι οφείλουν να παίρνουν επ’ ώμου ό,τι εκκρεμότητα έχει σχέση με παιδιά και σπίτι.
Επομένως, ο ελεύθερος χρόνος, που απομένει στις μαμάδες, είναι ελάχιστος και συνήθως αναλώνεται και αυτός σε θέματα που αφορούν τα μέλη της οικογένειας και όχι τις ίδιες!
Αποτέλεσμα αυτού του περιορισμού του χρόνου, είναι ότι νέες γυναίκες δε φροντίζουν καθόλου την υγεία τους, αφήνοντας πάντα ως ύστατη λύση την επίσκεψη στο γιατρό για ένα θεμα, που μπορεί να τις απασχολεί.
Και είναι τοις πάσι γνωστό ότι όλες οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να αφήνουν στην τύχη τους σημαντικά θέματα, όπως η εξέταση TEST PAP κάθε χρόνο, υπερηχογραφήματος μαστού ετησίως αλλά και μαστογραφίας, μετά την ηλικία των 38-40 ετών.
Σε πρόσφατη έρευνα στη Βρετανία βρέθηκε ότι μόνο ένα ποσοστό 33% των γυναικών, που είναι μητέρες, προνοούν για τις ετήσιες εξετάσεις τους και δεν αφήνουν στο… έλεος του Θεού την υγεία τους!
Αν, όμως, όλες οι γυναίκες σκεφτούν πόσο σημαντικές είναι για τα παιδιά τους, πρωτίστως, τότε θα αντιληφθούν και πόσο απαραίτητο είναι να κάνουν όλους τους προληπτικούς ελέγχους και να εξετάζουν και κάθε άλλο σύμπτωμα, που εμφανίζεται στον οργανισμό τους και τους ανησυχεί!

Leave a Reply