Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η μόδα στα νύχια


Αυτή τη σεζόν τα σκούρα νύχια είναι στα φόρτε τους και εσύ θέλεις να αναδείξεις την πιο μυστηριώδη πλευρά του εαυτού σου; Το twilight μπλε, το σκούρο μοβ, το ανατρεπτικό δαμασκηνί ακόμη και το γήινο καφέ είναι χρώματα που ντύνουν τα νυχάκια σου και εντυπωσιάζουν. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να βάψεις τέλεια τα νύχια σου σε σκούρο χρώμα και κόψε την ανάσα!

Τα χρώματα: αυτή τη σεζόν τα πιο τρέντι χρώματα που χαρίζουν χρώμα στα νυχάκια σου είναι: το σκούρο μοβ, το μπλε-μοβ, το μπλε σκούρο, το μαύρο και το καφέ και γενικά όλες αυτές τις dark αποχρώσεις που σε μεταμορφώνουν και σου χαρίζουν απλόχερα αέρα μυστηρίου!

Τα νύχια:
 αφού το έντονο χρώμα στα νύχια θα τραβήξει την προσοχή ακριβώς εκεί, πρέπει να έχεις φροντίσεις να απομακρύνεις τα πετσάκια αλλά και να «περάσεις» τα νύχια μια στρώση δυναμωτικό για να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά και υγιή όταν απλώσεις το βερνίκι. Αυτό είναι βασικό έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει τέλειο σαν επαγγελματικό!
Ο σωστός τρόπος: ο σωστός τρόπος να απλώσεις το μανό σου είναι κάτι πολύ βασικό για την μελλοντική επιτυχία του βαψίματος σου.
Το σχήμα: κοντά και τετράγωνα ή μακριά και πιο στρογγυλεμένα; Γενικά τα τετραγωνισμένα νυχάκια ειδικά σχετικά κοντά σε μήκος είναι ιδανικά αν θέλεις να τα βάψεις σε ένα σκούρο χρώμα. Τα μακριά νύχια σε χρώμα που κάνει μπαμ όπως είναι π.χ. ένα μοβ θυμίζουν περισσότερο την κακιά μάγισσα και λιγότερο το γοητευτικό θηλυκό που θέλεις να είσαι. Γενικά τα σκούρα χρώματα επειδή το χρώμα είναι τόσο έντονο και "αυστηρό" απαιτούν περιποιημένα νυχάκια.
Η σημασία του σκράμπ: για να αναδείξεις τέλεια τα χέρια σου δεν φτάνει μόνο να τα βάψεις σωστά αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να τα περιποιηθείς σωστά! Άπλωσε μια ποσότητα σκράμπ στα χεράκια σου και τρίψε το ένα με το άλλο. Έτσι αποχαιρετάς τα νεκρά κύτταρα και η επιφάνεια των χεριών σου μένει απαλή σαν μωρού.
Η διαδικασία περιποίησης: αφού ξεβάψεις τα νυχάκια σου και είσαι σίγουρη ότι δεν έχουν μείνει υπολείμματα από το προηγούμενο βερνίκι σου επάνω στην επιφάνεια του νυχιού πάρε ένα ξυλάκι και καθάρισε το εσωτερικό των νυχιών για ν είναι σίγουρα καθαρά. Πάρε ένα μικρό μπολάκι και βάλε ζεστό νεράκι και λίγες σταγόνες αφρόλουτρο και βούτηξε τα χεράκι σου μέσα έτσι ώστε να μαλακώσουν τα πετσάκια σου . απομάκρυνε παρανυχίδες και με το ξυλάκι "μεγαλώνεις" την επιφάνεια του νυχιού, πιέζοντας προς τα κάτω.
Επαγγελματικό τιπ: αν θες να περιποιηθείς σαν επαγγελματίας τα χέρια σου δεν έχεις παρά να ζεστάνεις στο φούρνο μικροκυμάτων μια πετσέτα και να την τυλίξεις γύρω από τα χέρια σου.

Leave a Reply