Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Γύμνασε την πλάτη σου


Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να σου συμβεί είναι να γελάει κάποια
γυναίκα πίσω από την πλάτη σου. Εδώ υπάρχουν τέσσερις ασκήσεις για να φτιάξεις καταπληκτική πλάτη!!


H Κίνηση Νο1: Κωπηλατική με αλτήρες και λυγισμένη μέση.
Μύες που Δουλεύουν: Ραχιαίοι, τραπέζιοι και δικέφαλοι
Πώς θα την Κάνεις: Στάσου όρθιος κρατώντας ένα ζευγάρι αλτήρες στα δύο χέρια. Λύγισε προς τα εμπρός τους γοφούς σου μέχρι η πλάτη να έρθει σχεδόν παράλληλα με το πάτωμα. Τα πόδια σου πρέπει να είναι ίσια, αλλά να παραμένουν ακλείδωτα στα γόνατά σου, τα χέρια σου πρέπει να κρέμονται ίσια κάτω από τους ώμους σου και οι παλάμες σου πρέπει να δείχνουν προς τα μέσα. Τράβα τους αλτήρες προς τα πάνω και προς το θώρακά σου. Με αργό ρυθμό χαμήλωσε τα βάρη κι επανάλαβε.
Τι σου Προσφέρει: Θα κάνει την πλάτη σου πιο μεγάλη και θα δυναμώσεις τους μυς που 

χρειάζεσαι για να αυξήσεις την πρόκληση σε κάθε άσκηση του προγράμματός σου.


H Κίνηση Νο2: Κωπηλατική με ένα χέρι
Μύες που Δουλεύουν: Τραπέζιοι, ραχιαίοι και δικέφαλοι
Πώς θα την Κάνεις: Γονάτισε πάνω σε έναν πάγκο γυμναστικής με το δεξί γόνατο και στήριξε τη δεξιά παλάμη ακριβώς μπροστά από αυτό. Το άλλο πέλμα πρέπει να βρίσκεται επίπεδο στο πάτωμα - ακριβώς πίσω από τον κορμό σου. Διατηρώντας ίσια την πλάτη σου, τράβα έναν αλτήρα με το αριστερό χέρι προς τα πάνω μέχρι να έρθει στο στήθος σου - ο αγκώνας σου πρέπει να παραμένει προς τα μέσα σε όλη τη διάρκεια της κίνησης. Με αργό ρυθμό χαμήλωσε μέχρι την αρχική θέση. Τι σου Προσφέρει: Αυτή η κίνηση θα αυξήσει την ισορροπία του σώματός σου και ταυτοχρόνως θα βελτιώσει θεαματικά το προφίλ σου 

στον καθρέπτη.


H Κίνηση Νο3: Αρσεις θανάτου με αλτήρες
Μύες που Δουλεύουν: Οι μύες χαμηλά στη μέση, οι δικέφαλοι μηριαίοι, οι κοιλιακοί, τραπέζιοι, οι τετρακέφαλοι κ.λπ.
Πώς θα την Κάνεις: Στάσου όρθιος με τα πέλματά σου στο πλάτος των γοφών σου και τους αλτήρες να βρίσκονται ακριβώς μπροστά από τα δάχτυλα των ποδιών σου. Λύγισε τη μέση σου και πιάσε από έναν αλτήρα σε κάθε χέρι. Σήκω μέχρι τη θέση καθίσματος διατηρώντας τα χέρια ίσια. Κάνε παύση και στη συνέχεια χαμήλωσε τα βάρη προς το πάτωμα.
Τι σου Προσφέρει: Είναι η απόλυτη άσκηση για να δυναμώσει όλο το σώμα -και κυρίως οι μύες της μέσης σου- προλαμβάνοντας πιθανούς τραυματισμούς.



H Κίνηση Ν4: Ελξεις
Μύες που Δουλεύουν: Πλευρικοί, τραπέζιοι και δικέφαλοι
Πώς θα την Κάνεις: Πιάσε την μπάρα (το μονόζυγο) με λαβές από πάνω και τα χέρια σου στο άνοιγμα των ώμων. Κρεμάσου έτσι ώστε οι αγκώνες να βρεθούν σε πλήρη έκταση. Τράβα το σώμα σου προς τα πάνω, μέχρι το σαγόνι να ξεπεράσει το ύψος της μπάρας. Κάνε παύση και με αργό ρυθμό χαμήλωσε σιγά σιγά το σώμα σου μέχρι να λάβεις την αρχική θέση.
Τι σου Προσφέρει: Θα σταματήσεις να τρως ένα ταψί μηλόπιτα την ημέρα. Οσο πιο βαρύ είναι το σώμα σου τόσο πιο δύσκολα θα μπορέσεις να φτάσεις ψηλά στην μπάρα.

Leave a Reply