Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Απλώς δε σε γουστάρει !


Μόλις έχετε γνωριστεί , σου αρέσει το χαμόγελό του , ο αέρας του .. .γενικά σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ! Κι αυτός όμως δεν δείχνει αδιάφορος. Κοιτάζει συχνά προς το μέρος σου και σου απευθύνει το λόγο συχνά ! Στο τέλος της βραδιάς ανταλλάσσετε τηλέφωνα και γυρνάς σπίτι σου χαρούμενη και γεμάτη ελπίδες ότι σύντομα θα σου τηλεφωνήσει και θα σου ζητήσει να βγείτε.

Την επόμενη μέρα την περνάς πάνω από το κινητό σου , πιστεύεις πως όπου να ‘ναι θα χτυπήσει και θα’ναι αυτός που θα σου ζητάει να βγείτε ή έστω θα σε ρωτάει τι κάνεις .Αφήνεις κιόλας τη μέρα σου ελεύθερη για να είσαι διάθεσιμη όταν θα σου κάνει την πρόταση. Το κινητό όμως δεν χτυπά , κι αν χτυπά δεν είναι αυτός . Σκέφτεσαι ότι κάτι θα του έτυχε , άνθρωποι είμαστε... Μπορεί να σκέφτεσαι κιόλας ότι επίτηδες δε σε πήρε τηλέφωνο για να σε κάνει να περιμένεις και να μη φάνει ο ίδιος απελπισμένος για ένα ραντεβού . Αποφασίζεις να μην απογοητευτείς και πέφτεις για ύπνο με την «σιγουριά» ότι αύριο θα επικοινωνήσει μαζί σου .

Το κινητό όμως δεν χτυπά ούτε την επόμενη μέρα ούτε τη μεθεπόμενη .. και με αυτόν τον τρόπο περνά μία βδομάδα ! Η απογοητευσή σου είναι μεγάλη και δεν ξέρεις τι έφταιξε , αρχίζεις να θυμάσαι κάθε λεπτό από την τελευταία συνάντησή σας , κάθε λέξη που ανταλλάξατε προσπαθώντας να βρεις πού έκανες λάθος και προκάλεσες αυτή τη στάση του ώσπου δεν βρίσκεις κάτι και καταλήγεις να ξεσπάς πάνω στο κινητό σου που δεν φταίει και σε τίποτα.

Η απάντηση στα ερωτηματικά σου είναι απλή . Μάλλον κάτι παραπάνω από απλή: 

ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ! Ένα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, ένας άντρας αν σε θέλει , θα σου τηλεφωνήσει . Μπορεί όχι την πρώτη μέρα αλλά σίγουρα τη δεύτερη μετά τη γνωριμία σας. Αν δεν το κάνει πάει να πει ότι το ξανασκέφτηκε και κατάλαβε ότι δεν θέλει να προχωρήσει παραπέρα μαζί σου . Μην βιαστείς να ρίξεις όμως το φταίξιμο πάνω σου. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε να ταιριάζουμε με όσους γνωρίζουμε.

Δες τη θετική πλευρά : ένας ακόμη άντρας σε πρόσεξε και θέλησε το νούμερο του κινητού σου και ... πού ξέρεις μπορεί και να το χρησιμοποιήσει όταν αναγνωρίσει την αξία σου !

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Την επόμενη φορά που κάποιος θα ζητήσει το νούμερο σου μην του το δώσεις αν δεν αντέχεις να περιμένεις πότε θα τον χρησιμοποιήσει! Πάρε εσύ τον δικό του και άσε τον να περιμένει αυτός για την επόμενη κίνηση σου .

Leave a Reply