Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

«30λεπτα Γεύματα» ....

Όλες έχουμε δει τον Jamie Oliver και νομίζω πως όλες έχουμε...
αγαπήσει τόσο τον ίδιο, όσο και τις υπέροχες συνταγές του! Η ευκολία με την οποία μπορεί να δημιουργήσει από το τίποτα και μέσα σε λίγα λεπτά, κάτι υπέροχο και λαχταριστό, μας έχει καταπλήξει.

Με την ίδια ευκολία, μας παρουσιάζει στο καινούριο του βιβλίο με τίτλο «30λεπτα Γεύματα», γρήγορα γεύματα που μπορούμε να φτιάξουμε με απλά υλικά. Όχι ένα πιάτο, αλλά ολόκληρο γεύμα για εσάς και τους καλεσμένους της τελευταίας στιγμής.

Όπως τονίζει και ο ίδιος, στόχος δεν είναι η υποβάθμιση της ποιότητας του γεύματος, αλλά η σωστή οργάνωση και το να μάθουμε να κινούμαστε στην κουζίνα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ριγκατόνι αλά τραπάνι, πίτσα του τεμπέλη, ριζότο με μανιτάρια, γεμιστό κοτόπουλο, ψητές σαρδέλες, μύδια Bloody Mary, ινδική μπριζόλα, κασουλέ με λουκάνικα, μαροκινά αρνίσια παϊδάκια...  και πολλά άλλα υπέροχα κυρίως πιάτα, το καθένα συνδυασμένο με τα απαραίτητα συνοδευτικά, ορεκτικά, σαλάτες και γλυκά.

Γραμμένο με μοναδικό τρόπο, δίνοντας ένα ένα τα βήματα για κάθε συνταγή και με πλούσια εικονογράφηση, ο Jamie μας παρουσιάζει 50 ολοκληρωμένα γεύματα με κρέας, ζυμαρικά, για χορτοφάγους και πολλά, πολλά άλλα.

Καλό μαγείρεμα, γρήγορα και με στιλ!

«30λεπτα Γεύματα»
Jamie Oliver
Εκδόσεις Διόπτρα

Leave a Reply