Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πήρε κλήση η Pippa

Στο Μέιφερ είχε κλείσει ένα επαγγελματικό ραντεβού η αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Pippa MIdletton. Πάρκαρε το αξίας 45.000 ευρώ αυτοκίνητό της, έξω από εστιατόριο όπου είχε το ραντεβού και έφυγε για τη συνάντησή της. Επιστρέφοντας, είδε το ανεπιθύμητο χαρτάκι στο παρμπρίζ.

Η Pippa είχε πάρει πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα... ξανά! Πριν από λίγες εβδομάδες, η τροχαία είχε μπλοκάρει τους τροχούς του αυτοκινήτου της για παράνομο παρκάρισμα κοντά στο σπίτι της στην περιοχή του Τσέλσι. Φαίνεται πως το πάθημα δεν της γίνεται μάθημα, ή ότι προφανώς δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει συνέχεια πρόστιμα. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η Pippa σκέφτεται να αντικαταστήσει την οροφή του κάμπριο αυτοκινήτου της με hard top σύστημα και να το μετατρέψει σε θωρακισμένο για ασφάλεια.

Οι εκατομμυριούχοι γονείς της φημολογείται ότι θέλουν να της αγοράσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο αξίας 100.000 ευρώ, αλεξίσφαιρο και θωρακισμένο ακόμη και για βόμβες, προκειμένου να είναι ασφαλής, καθώς η μικρή κόρη τους είναι πολύ κοινωνική και κυκλοφορεί πολύ. Την προηγούμενη εβδομάδα ξενυχτούσε με τον φίλο της σε κεντρικό κλαμπ, αγαπημένο του πρίγκιπα Harry και των πριγκιπισσών Beatrice και Eugenie.

ΠΗΓΗ: Πήρε κλήση η Pippa

Leave a Reply