Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ξεμπρόστιασαν τον Justin Timberlake και τη Mila Kunis!

Οι hackers τους έβγαλαν ψεύτες
Η Mila Kunis ξεσήκωσε τις φαντασιώσεις των αντρών με τη συμμετοχή της στην ταινία που πρωταγωνίστησε στα φετινά όσκαρ, το ψυχολογικό θρίλερ «Black Swan» του Darren Aronofsky.


H ηθοποιός ήταν ένα από τα θύματα των hacker που υπέκλεψαν γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων με στόχο να τις δημοσιοποιήσουν στο διαδίκτυο.

Το υλικό που υπέκλεψαν από το κινητό της Kunis έχει επιπλέον ενδιαφέρον για τα σκανδαλοθηρικά έντυπα καθώς φέρνει στο φως κάτι που η ηθοποιός έκρυβε καλά.Αποδεικνύει ότι είχε σχέση με τον Justin Timberlake.

Συγκεκριμένα, έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες σε ιδιαίτερες στιγμές. Η μια απεικονίζει τον Justin γυμνό στο κρεβάτι με ένα ροζ εσώρουχο στο κεφάλι του ενώ υπάρχει και φωτογραφία της Kunis στο μπάνιο.Eπίσης υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και γραπτά μηνύματα ανάμεσα στον Timberlake και την Kunis.

Ο Justin Timberlake και η Mila γύριζαν μαζί εκείνη την περίοδο το « Friends with benefits» αλλά και οι δύο αρνούνταν σθεναρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν ερωτικές επαφές εκτός της ταινίας. Μάλιστα λίγο μετά από εκείνη την περίοδο και οι δύο έληξαν τις μακροχρόνιες σχέσεις στις οποίες βρίσκονταν.

Η Mila ήταν μαζί με το σταρ της ταινίας «Μόνος στο σπίτι» Macauly Culkin και επιβεβαίωσε δημόσια ότι έχουν χωρίσει στις 3 Ιανουαρίου ενώ ο Τimberlake αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από 5 χρόνια με τη Jessica Biel το Μάρτιο.

Ουδέν κρυπτόν…





Leave a Reply