Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Οι νέες τάσεις στα νύχια

Η νέα σεζόν είναι εδώ για να σας θυμίσει ένα και μόνο πράγμα: ότι ήρθε η ώρα να δώσετε καινούργια λαμπερά χρώματα στα νύχια σας! Ξεχάστε τα φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα που σας συγκλόνισαν το καλοκαίρι και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τη νέα σεζόν και τα νέα συναρπαστικά χρώματα που φέρνει μαζί της!

Σχήματα: το οβάλ σχήμα είναι και πάλι in! Το οβάλ σχήμα είναι πιο "χαλαρό" και όχι τόσο αυστηρό όσο το τετραγωνισμένο. Το βασικό εδώ είναι ότι μπορείτε και μόνη σας να δημιουργήσετε το σχήμα στο σπίτι.

Σαν αμύγδαλο: το σχήμα-αμύγδαλο είναι ένα ακόμη τρεντ στα σχήματα αρκεί να είναι σε μέτριο μήκος- ούτε πολύ μακριά αλλά ούτε και πολύ κοντά.

Τα νέα συγκλονιστικά χρώματα: θα λατρέψετε το μπλε! H πιο σκούρα μυστηριώδης εκδοχή του μπλε τη νέα σεζόν θα απογειώσει το στιλ των νυχιών σας!

Το απόλυτο χρώμα της σεζόν ήταν, είναι και θα είναι το χρώμα του πάθους.

Το διαχρονικό κόκκινο: το χρώμα του πάθους επιστρέφει και φέτος όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αφού το κόκκινο είναι ένα χρώμα που είναι πάντα in το φθινόπωρο! Σέξι και αισθησιακό, το φετινό τρέντι κόκκινο δεν είναι καθόλου επιθετικό αλλά αντίθετα είναι γλυκό και ρομαντικό στις αποχρώσεις του κόκκινου τριαντάφυλλου(βαθύ και γεμάτο χρώμα) αλλά και του βατόμουρου.

Γκρι: φέτος το γκρι γίνεται ακόμη πιο απαλό από πέρυσι και με σχεδόν καφέ βάση είναι το χρώμα που θα λατρέψετε αφού ταιριάζει με όλα σχεδόν τα ρούχα.

Ombre, η τάση που έγινε μανία: η τάση του να βάφετε τα νύχια σας σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις μια για κάθε δάχτυλο με βάση το ίδιο χρώμα αλλά από την πιο ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκουρόχρωμη εκδοχή του, η το να χρησιμοποιείτε διαφορετικά χρώματα σε κάθε δάχτυλο σας κέρδισε ήδη από την περασμένη σεζόν και συνεχίζει και φέτος να σας κερδίζει χωρίς προηγούμενο!

Leave a Reply