Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Κερδίστε ταξίδι στο Λονδίνο

Το in.gr και η Disney, με αφορμή την προβολή της πρώτης ταινίας «Φινέας και Φερμπ - Η ταινία: Στη 2η Διάσταση», στο Disney XD το Σάββατο 5/11, σας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Λονδίνο και να γνωρίσετε από κοντά τους δημιουργούς της ταινίας.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού στο Λονδίνο στις 7 και 8 Οκτωβρίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους δημιουργούς της ταινίας, να πάρετε μέρος σε μια μοναδική διάλεξη για τη δημιουργία των κινουμένων σχεδίων και να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε μια καριέρα στον χώρο των κινουμένων σχεδίων.

 Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη φόρμα που ανοίγει πατώντας το σύνδεσμο: http://surveys.services.in.gr/surveys/ingr/ncontest.aspx?surveyid=679fbfd5fb347feb5e875348ca7c5a0

α. Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά μεταξύ 8-14 ετών.
β. Στο ταξίδι, θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα, τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.
γ. Καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια και 2 διανυκτερεύσεις για δυο άτομα (το παιδί και τον κηδεμόνα του) σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Όροι συμμετοχής: Συμπληρώστε την φόρμα γράφοντας τους λόγους για τους οποίους θέλετε αυτό το ταξίδι καθώς και για τους ήρωες της ταινίας έως τις 25 Σεπτεμβρίου.
Όλες οι έγκυρες απαντήσεις θα διαβαστούν και θα αξιολογηθούν, από μια ομάδα κριτών και νικητής θα αναδειχθεί εκείνος που, σύμφωνα με την άποψη των κριτών, θα επιδείξει τη μεγαλύτερη επιθυμία, για τη διάλεξη σχετικά με τα κινούμενα σχέδια.


Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο in.gr την 1η Οκτώβρη.

Leave a Reply