Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Σπιτικες μασκες ομορφιας

Σε οικονομική κρίση ζούμε, δεν έχουμε λεφτά για χάσιμο. Αλλά επειδή η ομορφιά είναι ομορφιά ανεξαρτήτως έλλειψης χρημάτων, μάθετε πως θα διατηρείστε όμορφες με φυσικό και κυρίως… φτηνό τρόπο!


Η λύση δεν είναι άλλη από τις σπιτικές μάσκες προσώπου από φρούτα και λαχανικά, τις οποίες θα βρείτε στην… κουζίνα σας χρησιμοποιώντας απλά υλικά.



Οι «συνταγές» είναι απλές και αναζωογονητικές! Γι΄αυτό μην χάνετε χρόνο, εφαρμόστε τες. Δεν θα σας πάρει πολλή ώρα και το κυριότερο; θα δείτε αποτελέσματα:



Αγγούρι:Τρίψτε το αγγούρι καλά ή χτυπήστε το στο μίξερ και προσθέστε 2-3 σταγόνες λεμόνι. Αν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό, μετά τη μάσκα βάλτε μια λιπαρή κρέμα.



Καρότο:Στύψτε στον αποχυμωτή σας 2 καρότα. Πλύνετε καλά το πρόσωπο σας, και απλώστε το χυμό των καρότων και τον αφήνετε να απορροφηθεί. Αλείψτε το δέρμα σας με ελάχιστο λάδι για να περάσουν καλύτερα οι δραστικές ουσίες του καρότου. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, προσθέστε στο καρότο λίγες σταγόνες γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι.



Βερίκοκο:Λιώστε στο μπλέντερ ένα βερίκοκο, 2-3 φράουλες, μια κουταλιά γιαούρτι και μία μέλι. Χτυπήστε τα υλικά και όταν γίνουν κρέμα, βάλτε λίγη από αυτήν ανάμεσα σε 2 γάζες και ακουμπήστε τη στο πρόσωπό σας σαν κομπρέσα. Θα το ανανεώσει.



Μαρούλι για τις ευρυαγγείες:Βάλτε λίγα φύλλα ενός μαρουλιού στον αποχυμωτή αφού τα έχετε πλύνει. Απλώστε το χυμό στο πρόσωπό σας και πασπαλίστε στα σημεία που έχουν ευρυαγγεία λίγο κόρν-φλάουερ. Αφήστε να στεγνώσουν για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό και ξαναβάλτε χυμό μαρουλιού στο πρόσωπό σας. Μόλις στεγνώσει ξαναπλυθείτε με νερό.

Leave a Reply