Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Διάσημοι που έχουν κάνει πλαστική στη μύτη

Την μύτη τους έχουν «πειράξει» γυναίκες και άνδρες της showbiz που καμαρώνουμε στα εξώφυλλα! Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι πάντοτε τα επιθυμητά, η ρινοπλαστική είναι μία από τις επεμβάσεις  που έχουν «τιμήσει» ουκ ολίγα «λαμπερά» πρόσωπα.

Σκάρλετ Γιόχανσον, Αντζελίνα Τζολί, Τάιρα Μπανκς, Τζένιφερ Άνιστον, Lady Gaga, Μέγκαν Φοξ, Σάρον Στόουν, Ρόμπερτ Πάτινσον και Πάρις Χίλτον είναι μερικές από τις σέξι παρουσίες της διεθνούς showbiz που έχουν «πειράξει» την μύτη τους! Πώς αλλιώς; Καμιά δεν είναι τέλεια αγάπη μου...

«Το αποτέλεσμα της Σάρον Στόουν είναι ένα από τα πιο ιδανικά, διότι όλες οι αναλογίες είναι τέλειες, ταιριάζει απόλυτα με το πρόσωπό της και από έναν ουδέτερο παρατηρητή δεν φαίνεται ότι έχει κάνει μύτη», σχολίασε στην κάμερα του Staroπλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγγας.

Βέβαια, δεν λείπουν και οι... δυσάρεστες «εκπλήξεις», αφού το νυστέρι δεν κάνει πάντα θαύματα! Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Μάικλ Τζάκσον.

Κι αν ο Σιρανό Ντε Μπερζεράκ έλεγε πως η μεγάλη μύτη δείχνει άνδρα πρόσχαρο, ευγενικό και ρωμαλέο... μάλλον δεν ήξερε ότι η «διόρθωση» της μύτης είναι πλέον από τις συχνότερες επεμβάσεις στον κόσμο για άνδρες και γυναίκες!

Leave a Reply