Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Αδιόρθωτοι άντρες

Ο αδιόρθωτος Νο1: Παντού υπάρχει ένα μύθος
Ο άντρας αυτός δεν είναι απλά μύθος, αλλά ούτε και επικρατεί ένας μύθος... ξέρεις ως προς το μέγεθος. Ό,τι κάνει και ό,τι πει χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού σου πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Στρατιωτικός θα σου συστηθεί και ένα πους απ στη ζωή του δεν θα έχει ματακάνει.
Εφοπλιστής θα δηλώσει και σε καράβι δεν θα έχει μπει (λόγω ζαλάδας). Είναι προφανές πως όσο καλός παραμυθάς κι αν είναι, κάποια στιγμή θα πέσει σε λάθη και θα μπερδέψει τη μια ιστορία με την άλλη.
Πρόσεξε: όσο πιο γρήγορα απομακρυνθείς από τον μυθομανή, τόσο πιο προφυλαγμένη να είσαι. Αν εξ' αρχής ο τύπος που γνώρισες σε γέμισε με ερωτηματικά, ζήτα λεπτομέρειες για τη ζωή του και σε ανύποπτο χρόνο τσέκαρε αν θυμάται τα όσα έχει πει. Εσύ αποκάλυψε όσο λιγότερα μπορείς για τον εαυτό σου.
Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί: να μάθεις πως εκείνος δηλώνει αρραβωνιαστικός σου, κι ας σου έχει πιάσει μόνο το χέρι!
Ο αδιόρθωτος Νο2: Ο άπιστος και όχι Θωμάς
Αυτόν τον άντρα νόμιζες πως τον ήξερες πολύ καλά! Γλυκός σα μέλι, ερωτευμένο μέχρι τα μπούνια, τρυφερός σαν πούπουλο και φυσικά με μάτια μόνο για σένα. Να μην σου μιλήσω για το ζηλιάρη χαρακτήρα του, που δεν σε άφηνε ούτε like να κάνεις στον τοίχο πλάσματος γένους αρσενικού, ακόμα και του αδερφού σου.
Φυσικά ο ίδιος υπήρξε μέγας γυναικάς, κάτι που εσύ θα το μάθαινες πολύ αργά, όταν θα είχε πάρει μέχρι και την περιπτερού της γωνίας.
Πρόσεξε: το πρόβλημα ξεκινά εφόσον έχεις δεσμευτεί με τον τύπο αυτό. Το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσει να σε πείσει για την αγνή αγάπη του, για την κουτσουκέλα που έγινε τυχαία λόγω του αδύναμου στο ''φουστάνι'' χαρακτήρα του. Το πιο πιθανό είναι εσύ η πονόψυχη να τον συγχωρέσεις κι εκείνος να βρει άλλες μεθόδους απιστίας. Να ζήσει το Facebook που λέμε και στο χωριό μας.
Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί: να βρεις στα άπλυτα το δεύτερο κινητό του με ποικίλα μηνύματα από παράλληλες σχέσεις.
Ο αδιόρθωτος Νο3: Ο κολλημένος με την πρώην:
Την πρώτη φορά που σε προσφώνησε Αναστασία, είπες να μην δώσεις σημασία. Την δεύτερη που το Αναστασία έγινε κοσμητικό επίθετο, είπες να τον ρωτήσεις ποιά είναι επιτέλους αυτή η Αναστασούλα. Χαράς Ευαγγέλια (τι να σου πω) όταν έμαθες πως η Τασούλα η περίφημη είναι η πρώην- δεσμός ογκόλιθος που κράτησε χρόνια και ζαμάνια και βρέθηκες εσύ με το αντισηπτικό στο χέρι να του κλείνεις τις πληγές.
Πρόσεξε: κινδυνεύεις να μείνεις για πάντα εκείνη η κοπέλα μετά την Αναστασία, που ακόμα κι αν μείνεις στο προσκήνιο της ζωής του για καιρό, πάντα θα συγκρίνει όσα δεν κάνεις όπως εκείνη η τέλεια!
Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί: η πρώην να ξυπνήσει ένα πρωί με διάθεση μελαγχολική, να ζητήσει να τα ξαναβρούν και μην τον είδατε τον Παναή!
Ο αδιόρθωτος Νο4: Ο τσιφούτης
Στο πρώτο ραντεβού τάχα ξέχασε το πορτοφόλι του. Στο δεύτερο απλά είχε χάσει την πιστωτική του. Στο τρίτο σε πήγε ρομαντικό τάχα ραντεβού στην αμμουδιά με μια ψάθα και ένα μπουκάλι κρασί (που του είχαν φέρει δώρο στη γιορτή του έμαθες!).
Ο ρομαντικός αυτός τύπος γρήγορα θα δείξει τα καβούρια που κρύβει στις τσέπες του όταν θα δεις πως στο σουπερ μάρκετ ψωνίζει τα είδη προσφορών, έχει ξεψαχνίσει όλα τα deal sites για να κλείσετε διακοπές και προτιμά να μετακινείται με λεωφορείο παρά να καίει βενζίνη, τάχα για να σώσει το περιβάλλον.
Πρόσεξε: το κακό κουσούρι της φιλαργυρίας δύσκολα κόβεται κι ακόμα κι αν απειλήσεις να τον χωρίσεις, στην πρώτη σου σπατάλη θα βγει ο κακός του εαυτός!
Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί: να σε χωρίσει ένα βράδυ στο εστιατόριο και να φύγει αφήνοντας το λογαριασμό σε σένα ή να τον παντρευτείς και να περάσεις μαζί του μια ζωή λιτότητας!

Leave a Reply