Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τι δεν θέλουν οι γυναίκες να ακούν στο κρεβάτι

Δεν είναι μόνο οι άντρες που ξενερώνουνε όταν λέμε κάτι που δε τους άρεσε!Και ούτε οι γυναίκες μόνο που πρέπει να προσέχουνε τη λένε κατά τη διάρκεια του σεξ.Οπότε ακούστε άντρες τι μας ενοχλεί και εμάς να ακούμε και την επόμενη φορά φροντίστε να το σκεφτείτε πριν μιλήσετε.Μπορεί να ακουστεί σκληρό, αλλά ορίστε η αλήθεια :
1. «Ποιός είναι ο μπαμπάς σου?
Είναι cliché και ανατριχιαστικό και μας θυμίζει τον “γέρο” μπαμπά μας.Πράγμα που μας κάνει σίγουρα να ξενερώνουμε και μας ξε-ανάβει.Επιπλέον θα θέλαμε να είμασταν η καυτή συνεργάτισσά σας και όχι 30 χρόνια μικρότερή σας.Σκεφτείτε το έτσι!
2. «Ουυπς..Μόλις έβαλα το βούτηρο – άντρα μου μου..στο τοστ σου!»
Δεν ακούγεται ωραίο να περιγράφεις τα επίμαχα σημεία με φαγητά και να τα βάζεις να κάνουνε σεξ.Δεν λέγονται αυτά, εκτός και αν είσαστε παιδάκια ακόμα!

3. «Λοιπόν, αυτό είχε πλάκα!»
Με το που λέτε αυτοί την φράση μας δημιουργείτε αυτόματα η αίσθηση ότι δεν το παίρνετε στα σοβαρά και ότι ήταν ένα απλό πήδημα για σας.Πράγμα που δεν ακούγεται τόσο κολακευτικό στ’ αυτιά μας..Καθώς εμείς συμμετέχουμε κατά βάση ψυχικά στη σεξουαλική επαφή σε σύγκριση με εσάς τους άνδρες, που εστιάζεται περισσότερο σωματικά.Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ηδονή στο σεξ πολλές φορές είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη στις γυναίκες ανάλογα με το ψυχικό και κοινωνικό παράγοντα που έχουν εκείνη την στιγμή!
4. «Τι έγινε τώρα, μη μου πεις ότι κλαις?»
Ίσως να φταίει ότι σας αγαπάμε ή επειδή δεν είχαμε καλύτερο οργασμό στην ζωή μας από αυτόν ή οτιδήποτε άλλο.Δεν έχει σημασία τι σημαίνουν τα δάκρυά μας,απλά δείξτε λίγη διακριτικότητα.
5. «Η κοιλιά σου είναι τόσο απαλή!»
Μας αρέσει σίγουρα όταν μας κάνετε κοπλιμέντα για την κοιλιά μας.Αλλά αν μας το λέτε όταν είμαστε στο κρεβάτι μαζί σας μας κάνετε να νιώθουμε ανασφάλεια για το σώμα μας.Γιατλι εκείνη την στιγμή δε θέλουμε να υπενθιμίζετε ότι έχουμε πάρει μισό κιλό…Όπότε όσο και να σας αρέσουν οι καμπύλες μας, αποφύγετε να το πείτε τότε!
6. « Άλλο όνομα γυναίκας!»
Αυτό δεν χρειάζεται καν εξήγηση..Οπότε θα σας πω τι πρέπει να κάνετε για να το ξεχάσουμε..πρώτα απολογηθείτε, μετά απολογηθείτε και μετά κάντε μας ένα full-body massage!!Καλό ακούγεται…
7. «Θα σε πείραζε εάν η συγκατοικός μου μας έκανε λίγη παρέα?»
Εμμ, εννοείται ότι θα μας πείραζε!Δεν είναι ότι έχουμε κάτι εναντίον του τρίου..Όμως όταν το λέτε σε μια ιδιαίτερη στιγμή που είμαστε μόνο τα δυο μας..τι θέλετε να σας πούμε ή μάλλον πως θέλετε να νιώσουμε?Σίγουρα δεν θα μας άρεσε η ιδέα και μόνο.. ότι δεν σας αρκούμε και θέλετε και μια άλλη στο «παιχνίδι»!
8. «Σσσσσσ, ησυχία!»
Σοβαρά τώρα?Θέλετε να σωπάσουμε την στιγμή που νιώθουμε έναν τέλειο οργασμό ή απλά νιώθουμε ότι μας έχετε πάρει τα μυαλά?Τότε μάλλον δε θα θέλατε να παινευτείτε τον εαυτό σας…
9. «Δόξα το Θεό..»
Σε όποια θρησκεία και να πιστεύετε..την στιγμή του σεξ δεν είναι ώρα να το αναφέρεται!Εκτός και αν βέβαια πάρουμε τον ρόλο της «σέξι χριστιανής κοπέλας»!!!
1ο. « Α δε σου πα..ο θείος μου γύρισε από την Βρετανία…»
Όχι, δε μας το πες και ούτε θέλουμε ή μας ενδιαφέρει γενικότερα να το μάθουμε τώρα..Δηλαδή που έχετε το μυαλό σας όταν το κάνετε μαζί μας?Ειλικρινά θέλετε να αναλύσετε το θέμα εκείνη ακριβώς την στιγμή ? Ή μήπως βαριόσαστε ? Αν ναι, τότε να μην το κάνετε μαζί μας…Πάντως οτιδήποτε αντισεξουαλικό και άσχετο μπορεί να περιμένει μέχρι να τελειώσει το σεξ..

Διαβάστε περισσότερα: 24 Greek News: Δέκα πράγματα που οι γυναίκες δεν θέλουν να ακούνε στο κρεβάτι! http://24greeknews.blogspot.com/2011/09/blog-post_4836.html#ixzz1YCIJvaYs
24greeknews http://24greeknews.blogspot.com/

Leave a Reply