Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Καλημέρα με ενημέρωση των ζωδίων


Γενικό προφίλ
Μια μέρα που ξεκινά με ενθουσιασμό και διάθεση για μια νέα αρχή. Αντιξοότητες και άγχη αναπληρώνονται από μια ορμητική δύναμη και θέληση για ένα θετικό σκοπό. Η ευθύτητα προκαλεί αντιδράσεις ενώ μια αχαλίνωτη επιθυμία για διεκδίκηση και αγώνα σας ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες.

Κριός
Σήμερα το κέντρο βάρους της προσοχή σας στρέφεται στην ανάδειξη των προσωπικών σας δεξιοτήτων.Ίσως νιώσετε απειλή από πρόσωπα στον εργασιακό χώρο που προσπαθούν να αναρριχηθούν πετώντας λάσπη στο πρόσωπο σας.Οικονομικά ζητήματα διευθετούνται και αισθάνεστε ανακούφιση.Αισθηματικά, κάποιες δυσκολίες σας φέρνουν πιο κοντά. Ιδανική μέρα για να αγωνιστείτε για ένα δικαίωμά σας. Οι γεννημένοι του 1962 θα ακούσετε μια ευχάριστη είδηση.

Ταύρος
Η ικανοποίηση διαδέχεται την αγωνία. Η ανησυχία για ένα προσωπικό σας θέμα χάνεται χάρη σε ένα ανέλπιστα θετικό γεγονός. Παράπονα και γκρίνιες έρχονται στην επιφάνεια και αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για να αναζητήσετε λύση σε θέματα εργασίας. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για τα αισθηματικά σας. Οι γεννημένοι του 1978 έχετε εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα.

Δίδυμοι
Απρόοπτα γεγονότα αλλάζουν το ρου της ημέρας και σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας. Οικογενειακές συναντήσεις και συναθροίσεις σας αφήνουν ευχάριστη γεύση. Μεγαλύτερα ή ιεραρχικά ανώτερα πρόσωπα ίσως σας προτρέψουν να αλλάξετε τακτική σε χρηματοοικονομικά ζητήματα. Εξαιρετική μέρα για να κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. Οι γεννημένοι του 1972 θα δείτε τη δημοτικότητά σας να εκτινάσσεται στα ύψη.

Καρκίνος
Τα γεγονότα σήμερα έχουν απρόβλεπτο χαρακτήρα και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε με σαφήνεια, εάν είναι θετικά ή αρνητικά. Οι πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου αποτελούν μια θετική τριπλή συμμαχία όσον αφορά επικοινωνιακά ζητήματα. Σχέσεις με συγγενείς και εγγύτερα πρόσωπα μπορούν να αποκατασταθούν. Αλλαγές στις μετακινήσεις σας θα κριθούν σήμερα ως αναγκαίες. Οι γεννημένοι του 1957 θα αποκτήσετε ένα καινούργιο φίλο.

Λέων
Σήμερα θα ασχοληθείτε με ζητήματα εκπαίδευσης, εξωτερικού και δικαιοσύνης. Οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη γι’ αυτό σκεφτείτε τις συνέπειες κάθε πιθανής επιλογής σας. Οικονομικά, ευχάριστες ειδήσεις σας κάνουν να αισιοδοξείτε για το μέλλον. Ο περιορισμός των επαφών σας με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως δεν είναι ευχάριστος αλλά θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα στόχο σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα γυρίσετε την πλάτη σε ένα πρόσωπο που σας πλήγωσε.

Παρθένος
Προσωπικές επιδιώξεις και προσδοκίες μπορούν να έχουν θετική έκβαση, εάν ενεργήσετε μεθοδικά. Αγωνίες και έγνοιες που σχετίζονται με τα οικονομικά του συντρόφου ή κάποιου άλλου κοντινού προσώπου έρχονται στο προσκήνιο. Κάποιο γυναικείο πρόσωπο θα σας βοηθήσει. Ιδανική μέρα για να μετουσιώσετε την εσωτερική ανησυχία σε εξωτερική δράση. Οι γεννημένοι του 1986 θα αναζητήσετε την αγάπη σε λάθος πρόσωπο.

Ζυγός
Θέματα που σας απασχολούν δεν θέλετε να τα μοιραστείτε ή να τα κοινοποιήσετε στους άλλους και γι’ αυτό σήμερα είστε κάπως απόμακροι. Επαγγελματικά καλείστε σήμερα να δράσετε με αντικοινωνικότητα και να έχετε ορθή κρίση. Ο παρορμητισμός σε θέματα σχέσεων δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε αρκετές περιπτώσεις ίσως η ευθύτητά σας θεωρηθεί κεκαλυμμένη εχθρότητα. Οι γεννημένοι του 1989 θα τα δώσετε όλα σε ένα νέο έρωτα.

Σκορπιός
Μέσα από συγκρούσεις αναδύονται σκέψεις και συναισθήματα που αγνοούσατε. Επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες σας αναγκάζουν να συνεργαστείτε με άτομα που δεν τα πάτε και πολύ καλά. Οικονομικά ζητήματα θα βρουν λύση μέσα από μια συμφέρουσα συμφωνία. Ερωτικά ένα νέο φλερτ βάζει φωτιά στο μέχρι τώρα ερωτικό σας παρελθόν και σας υπόσχεται ένα όμορφο μέλλον. Οι γεννημένοι του 1959 θα ξανασυναντήσετε παλιούς γνωστούς.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά, χόμπι και φλερτ. Η ενθουσιώδης ανταπόκριση των συνεργατών σας σε μια πρότασή σας ανοίγει τα επαγγελματικά σας φτερά. Αισθήματα αγάπης και εκτίμησης από κοντινά σας πρόσωπα σάς δίνουν τη δύναμη να αγνοήσετε εμπόδια και χτυπήματα από εχθρούς. Ιδανική μέρα για να διασκεδάσετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα εντυπωσιάσετε με το νέο σας λουκ.

Αιγόκερως
Η αναγνώριση στο χώρο εργασίας φέρνει κοντά σας πρόσωπα που θέλουν να μοιραστούν την αίγλη σας χωρίς να είναι διατεθειμένα να εργαστούν με την απαιτούμενη υπομονή και εργατικότητα. Βιαστικές κινήσεις ή πρωτοβουλίες στο χώρο του σπιτιού ίσως φέρουν τα πάνω κάτω στη σχέση σας με την οικογένειας σας. Έχετε εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με μόρφωση, άθληση και ταξίδια. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείξετε δυσπιστία στα λεγόμενα κάποιου.

Υδροχόος
Μια μέρα που σας παρουσιάζονται ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες μετακινήσεις και συναλλαγές. Επαγγελματικά, παρά τις βαριές ευθύνες και τα πολλά καθήκοντα εργάζεστε με απαράμιλλη αφοσίωση και άφθονη όρεξη. Ερωτικές συναντήσεις περικλείονται από μυστήριο και χαρακτηρίζονται από διακριτικότητα. Η ευφυΐα θα αποδειχτεί σήμερα ένας καλός φίλος. Οι γεννημένοι του 1964 θα αποκτήσετε ανεξαρτησία και αυτάρκεια.

Ιχθύες
Σήμερα δεν θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό. Αντίθετα θα αναζητήσετε καινούργιους δρόμους και νέες κατευθύνσεις. Οικονομικά, η βιασύνη ακολουθεί τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό για ανανέωση με καλές αλλά και επιπόλαιες κινήσεις. Ερωτικά, ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να ξανακαθίσετε στα θρανία. Ιδανική μέρα για να επικοινωνήσετε με προσφιλή πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1977 θα θέσετε σε εφαρμογή τις γνώσεις σας

Leave a Reply