Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Sexy χείλη εδώ και τώρα

Το πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου είναι χωρίς αμφιβολία τα πολλά υποσχόμενα χείλη σου! Τι γίνεται όμως αν απέχουν κατά πολύ από τα σαρκώδη χείλη αλά Αντζελίνα που θα ήθελες να έχεις και σε αντίθεση κάθε μέρα αντικρίζεις στον καθρέφτη 2 λεπτές γραμμές;
Η μήπως τα χείλη σου έχουν καταλάβει το μισό σου πρόσωπο; Μάθε τα μυστικά για τέλεια χείλη και όλοι θα είναι μαγεμένοι από όσα λες!


Γεμάτα χείλη: σίγουρα όλοι σου λένε τι σέξι σαρκώδη χείλη που έχεις αλλά εσύ θα προτιμούσες να ήταν έστω και λίγο μικρότερα; Μην ανησυχείς με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείς να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται όπως θέλεις!
Τα σωστά χρώματα για τα χείλη σου: εννοείται ότι μπορείς να φορέσεις στα χειλάκια σου όποιο χρώμα σου αρέσει στην σκούρα ή ανοιχτόχρωμη εκδοχή του όμως προτίμησε τα σταθερά ματ κραγιόν έναντι των λαμπερών λιπ-γκλος για αποτέλεσμα που διαρκεί σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου!
Τα λάθος χρώματα για τα χείλη σου : τα πολύ ανοιχτά χρώματα κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται ακόμη πιο μεγάλα και καλό θα ήταν να τα αποφύγεις αν θέλεις πιο λεπτά χείλη!
Τιπ: για να "μειώσεις" λιγάκι τον όγκο των χειλιών σου , επένδυσε στο μολύβι των χειλιών με το οποίο άρχισε να σχηματίζεις το περίγραμμα περίπου ένα χιλιοστό πιο "μέσα" από την κανονική γραμμή των χειλιών σου! Έτσι "οριοθετείς" τα χείλη σου ενώ αφού "μικρύνεις" έτσι τα χείλη σου προτίμησε ματ χρώματα όπως το κόκκινο, το καφέ και το σοκολατί για να τους δώσεις σούπερ χρώμα!
Έξτρα τιπ: άπλωσε λίγο βάση μέηκ-απ στις άκρες των χειλιών σου και στη συνέχεια άπλωσε κραγιόν απευθείας στην επιφάνεια των χειλιών σου , για ακόμη πιο λεπτά χείλη !
Ιδανικά κραγιόν: χάλκινο, ροζ και όλες οι αποχρώσεις του καφέ και του σοκολατί!


Λεπτά χείλη: όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη , κάτι δε σου κολλάει καλά! Σίγουρα είσαι κούκλα αλλά τα λεπτά σου χείλη σε έχουν προβληματίσει! Μην ανησυχείς καθόλου! Με το κατάλληλο μακιγιάζ τα χείλη σου θα δείχνουν πιο σέξι και από της Αντζελίνα Ζολί!
Τα σωστά χρώματα για τα χείλη σου: όταν διαλέγεις χρώμα κραγιόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανοιχτά χρώματα που αντανακλούν το φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο γεμάτα, ζουμερά χείλη. Όσο για το λιπ-γκλος , επίλεξε την περλέ εκδοχή του που είναι ιδανική για να δώσει όγκο στα λεπτά χειλάκια σου.
Τα λάθος χρώματα για τα χείλη σου: τα σκούρα χρώματα μπορεί να είναι σέξι αλλά πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι το βαμπ λουκ δεν είναι αυτό που θα κολακεύσει τα δικά σου χείλη, αφού θα τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά από ότι είναι!
Τιπ: στο εμπόριο θα βρεις προϊόντα που η σύνθεση τους είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίσει έξτρα όγκο στα λεπτά σου χειλάκια! Αν απλώνεις το προϊόν κάθε μέρα θα δεις ότι όχι μόνο τα χείλη σου θα δείχνουν πιο γεμάτα αλλά το χρώμα θα διαρκεί περισσότερο!
Έξτρα τιπ: χρησιμοποίησε το μολύβι των χειλιών σου για να κλέψεις λιγάκι! Δημιούργησε από την αρχή της γραμμή των χειλιών σου έξω από την κανονική σου γραμμή , μεγαλώνοντας έτσι τα χείλη σου! Πρόσεξε να βγεις έξω από τη φυσική γραμμή το πολύ μέχρι 3 χιλιοστά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει όσο φυσικό γίνεται. Ζωγράφισε αργά-αργά τη γραμμή μέχρι να φτιάξεις σιγά-σιγά την τέλεια γραμμή. Μην ξεχνάς να μην πιέζεις πολύ το μολυβάκι σου, η γραμμή πρέπει να είναι ορατή αλλά απαλή! Βρες μια απόχρωση που είναι σχεδόν ίδια με την απόχρωση του κραγιόν σου. Τέλος άπλωσε λίγο γκλος στο κέντρο των χειλιών σου που κάνει τα χειλάκια σου να λάμψουν!
Ιδανικά κραγιόν: ανοιχτό ροζάκι, ροδακινί, ανοιχτό μπρονζέ , τα μεταλλικά χρώματα και τα παγωμένα είναι αυτά που θα κάνουν τα χείλη σου πιο σέξι από ποτέ!

Leave a Reply