Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τα πάντα για την πριγκίπισσα Κάθριν

Τελικά το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον που από σήμερα θα ονομάζεται πριγκίπισσα Κάθριν, δούκισα του Κέιμπριτζ, ήταν όντως βρετανική δημιουργία και ειδικότερα, της σχεδιάστριας Σάρα Μπάρτον (Sarah Burton).

Η Κάθριν παρέμεινε στα όρια του βασιλικού πρωτοκόλλου, φορώντας νυφικό με μακριά ουρά, τα χέρια καλυμμένα με δαντέλα, το ντεκολτέ καλά τακτοποιημένο σε μοτίβο V και με το πέπλο να καλύπτει το πρόσωπό της. Το άνοιγμα στο τελείωμα της φούστας του σατέν λευκού- ιβουάρ νυφικού συμβολίζει τον ανθό που ανοίγει.


Το νυφικό της Κάθριν θύμιζε έντονα εκείνο της Γκρέις Κέλι(Grace Kelly) στο γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.
Το στυλ του νυφικού που δημιούργησε η σχεδιάστρια για τον Οίκο "Alexander McQueen" θυμίζει έντονα εκείνο της ηθοποιού του Χόλιγουντ Grace Kelly στο γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό αλλά ήταν λιγότερο πλουμιστό και υπερβολικό σε σχέση με εκείνο που φορούσε το 1981 η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο γάμο της με τον Κάρολο.
Το πέπλο και η τιάρα, ολοκλήρωσαν το λουκ της λαμπρής νύφης.
Το πέπλο ήταν μεσαίου μεγέθους και όχι υπερβολικά μακρύ ενώ ήταν φτιαγμένο από μεταξωτό τούλι το οποίο είχε κεντημένα στο χέρι λουλούδια. Η ανθοδέσμη της Κάθριν ήταν φτιαγμένη με κρίνα ενώ τα διαμαντένια σκουλαρίκια ήταν δώρο των γονιών της.



Όσο για το  hair style της; Ο hair stylist Ρίτσαρντ Γουορντ που επιμελείται τα χτενίσματα όλων των γυναικών της οικογένειας Μίντλετον τα τελευταία οκτώ χρόνια αποκάλυψε ότι ύστερα από άπειρες πρόβες που έκανε το κορίτσι, το μόνο που ζήτησε ήταν να μην την κάνει αγνώριστη, και έτσι ακριβώς έγινε!
Πρόκειται για ένα χτένισμα απλό και λιτό που όμως έχει το ιδανικό για την ημέρα στιλ σε ρομαντικό ύφος. Το χτένισμα της ναι μεν άφηνε το πρόσωπο της σε κοινή θέα αλλά σε συνδυασμό πέπλο, έκρυβε λιγάκι την ομορφιά της.Το χτένισμα της λιτό και απλό δεν είχε τίποτα περίεργο και ούτε έκανε «μπαμ». Τα μαλλάκια της σε ανάλαφρο στιλ με τις χαλαρές μπούκλες να στολίζουν τέλεια τους ώμους της και πιασμένα μισά-μισά στο επάνω μέρος του κεφαλιού ενθουσίασαν με την απλότητα και τη φινέτσα τους.
Η νυν Κάθριν λοιπόν που έλαμπε πίσω από το διακριτικό πέπλο της προτίμησε τη σίγουρη λύση της τιάρας, μπαίνοντας εύκολα και απλά στο ρόλο της πριγκίπισσας. Τα διακριτικά και κομψά σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν και τελειοποίησαν το αριστοκρατικό της λουκ και έστρεψαν όλα τα βλέμματα επάνω της!
Αψηφώντας λοιπόν το πρωτόκολλο που προστάζει τα μαλλάκια της νύφης να είναι ψηλά , η Κέιτ που έχει το δικό της στιλ αποφάσισε να αφήσει τα μαλλάκια της ανάλαφρα στους ώμους και να εντυπωσιάσει απλά χωρίς να πάρει "γραμμή" από το βρετανικό πρωτόκολλο.
Χωρίς αμφιβολία τα μαλλάκια ήταν πολύ φυσικά όπως ακριβώς τα ήθελε και εκείνη, εντυπωσιάζοντας με natural αίγλη.
Τέλος για το μακιγιάζ της και αυτό κινήθηκε σε απλούς φυσικούς τόνους χωρίς υπερβολές ολοκληρώνοντας το φυσικό της λουκ. Με έντονα φρύδια, σκιά ματιών σε γήινα χρώματα και λιπ-γκλος σε απαλή ροζ απόχρωση, με τα μαγουλάκια της να είναι ροδαλά εκτός του ρουζ και λόγω άγχους, η Κέιτ εντυπωσίασε και θάμπωσε τους πάντες χωρίς υπερβολές αφού επιμελήθηκε μόνη της το μακιγιάζ της ακριβώς όπως τη γνώρισε ο άντρας της πλέον Γουίλιαμ!

Leave a Reply