Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ποιος αγόρασε τον "Gaultier";

Η ρίξη στις σχέσεις Gaultier και Hermes έχει έρθει εδώ και αρκετούς μήνες!
Ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι ο Jean Paul σταμάτησε να είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Hermes και αφοσιώθηκε στις συλλογές του δικού του οίκου! Το θέμα ήταν φυσικά αρκετά πιο πολύπλοκο αφού ο οίκος Hermes κατείχε το 45% του οίκου "Jean Paul Gaultier". Η τελειωτική ρίξη ήταν ζήτημα χρόνου!
Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε και επίσημα η αγορά του ποσοστού του οίκου Hermes από την ισπανική εταιρία Puig. H Puig έχει στην κατοχή της και τους οίκους Nina Ricci, Carolina Herrera και Paco Rabanne. Συμπληρωματικά αγόρασε το 15% του οίκου από τον ίδιο τον Gaultier, αποκτώντας έτσι συνολικά το 60%.
Ο Γάλλος σχεδιαστής διατηρεί το 40% και δηλώνει ενθουσιασμένος με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. "Είμαι ενθουσιασμένος! Είναι καλοί άνθρωποι και έχουν πολλή ενέργεια!Είναι οικογενειακή επιχείρηση και ξέρουν το στόχο τους. Θέλουν να φτάσουν τον Gaultier στο Gaultier".
H Puig θα αγοράσει επίσης τα δικαιώματα από τις σειρές αρωμάτων του Gaultier από την εταιρία Beauté Prestige International, θυγατρική της Ιαπωνικής Shiseido. Μάλιστα ο Jean Paul θα λανσάρει ένα νέο αντρικό άρωμα μέσα στο καλοκαίρι!

Leave a Reply