Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μαγνήτης ή βερνίκι;

Στην προκειμένη περίπτωση και τα δυο!
Αν θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο, το πιο άψογο μανικιούρ, προερχόμενο εξ ολοκλήρου <<από τα χεράκια μας>> πράγμα που μεταφράζεται όχι μόνο με εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και χρήματος, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε την νέα super τάση, απευθείας απεσταλμένη από τα διεθνή και ευρωπαϊκά gala, υποσχόμενη να ασκήσει την πολυπόθητη έλξη...στα άκρα!
Μεθοδολογία: Ακολουθήστε την βήμα προς βήμα, προκειμένου να αποκτήσετε νύχια <<με άποψη>>:
Βήμα 1ο: Ξεκινάμε πάντα με την κλασσική, αλλά ποτέ εξαιρετέα λίμα. Το fashion σχήμα, φυσικά, το τετράγωνο, το οποίο και θα αποκτήσουμε αφού τα λιμάρουμε προσεχτικά (για περισσότερη ευκολία, αγοράστε μια λίμα μεγάλης επιφάνειας). Αποχωριζόμαστε μια για πάντα, τα πετσάκια, σπρώχνοντας τα προς τα κάτω και στην συνέχεια, απλώνουμε λίγο λαδάκι για ελαφρύ μασάζ. Μετά από όλα αυτά και αφού τα νύχια <<καθαρίσουν>> από ό,τι περιττό, απλώνουμε την αρχική μας διαφανή βάση, η οποία θα προσδώσει και την απαιτούμενη σταθερότητα.
Βήμα 2ο: Για να πετύχει η τεχνοτροπία με τον μαγνήτη, πρέπει να προμηθευτούμε ένα ιδανικό βερνίκι, το οποίο θα περιέχει ρινίσματα (μπορείς να το βρεις σε ινστιτούτα αισθητικής ή σε καταστήματα επαγγελματικών προϊόντων για νύχια).
Βήμα 3ο: Πλησιάζουμε τον μαγνήτη σε απόσταση περίπου 3 εκατοστών από το νύχι. Πρέπει να προσδώσουμε απαράμιλλη προσοχή στην συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς αν πλησιάσουμε περισσότερο το νύχι, ή αν το ακουμπήσουμε, το σχέδιο δεν πρόκειται να πετύχει.
Βήμα 4ο: Αφού περάσουμε με τον μαγνήτη όλα τα νύχια, στην συνέχεια απλώνουμε ένα βερνίκι extra λάμψης, το οποίο θα προσδώσει και μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα.
Γιατί να το προτιμήσω?
· Γιατί είναι super μοντέρνο
· Η ιριδίζουσα όψη του, κάνει μη-αντιληπτές τυχόν ατέλειες
· Δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα,
· αλλά στον ρόλο του επαγγελματία, αυτήν την φορά θα είμαστε εμείς!

Leave a Reply