Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μυστικά ομορφιάς για σώμα και μαλλιά

Μαλλιά
Ενώ γενικότερα η σωστή και τακτική ενυδάτωση των μαλλιών μας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το καλοκαίρι η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Αυτό συμβαίνει γιατί η τακτική επαφή των μαλλιών με το νερό (λόγω θάλασσας), το χλώριο της πισίνας και η μεγαλύτερη διάρκεια έκθεσής τους στον ήλιο τα κάνουν πιο ξηρά και θαμπά. Επίσης μια καλή λύση είναι και η χρήση καπέλου ή μαντηλιών για την προστασία των μαλλιών μας, το οποίο παράλληλα είναι και πολύ έξυπνο στιλιστικά.
Σώμα
Οι συνέπειες της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ευρύτερα γνωστές. Συνεπώς, είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού ακόμα και όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία αλλά απλά ακόμα και όταν κάνουμε βόλτα στην πόλη. Η δράση του αντηλιακού είναι διπλή, καθώς όχι μόνο προφυλάσσει από δυσάρεστες ασθένειες του δέρματος αλλά προλαμβάνει και επιβραδύνει την γήρανση του τελευταίου.
Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου για πολλούς από μας. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχουν στην εξωτερική μας εμφάνιση οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες και να πράττουμε ανάλογα προκειμένου να μπορούμε να χαρούμε στο έπακρον τη θάλασσα και τον ήλιο.

Leave a Reply