Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τop knot:νέα μόδα στα μαλλιά που έφερε το Black Swan!

Πολύ πριν ακόμη η ταινία βγει στους κινηματογράφους, το Black Swan είχε κάνει ολόκληρη φασαρία γύρω από το όνομά του
τόσο για το make up της Natalie Portman ως Μαύρος Κύκνος όσο και για τα μαλλιά.
Το σινιόν της μπαλαρίνας που πλέον κάνει δεύτερη καριέρα με τον τίτλο "top knot" είναι ο ψηλός κότσος, σχεδόν στην κορυφή του κεφαλιού. Οι λόγοι που με έκαναν να (ξανα)λατρέψω το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών και θα σου συμβεί το ίδιο είναι δύο: πρώτον δεν θέλει ταλέντο και χρόνο και δεύτερον είναι η τέλεια λύση που σε πάει με ασφάλεια από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στα cocktails (από την μέρα που είδα την ταινία το κάνω σχεδόν καθημερινά!).
Το πρωί με nude μακιγιάζ και το βράδυ απλώς με ένα touch έντονου κραγιόν στα χείλη. Το είδαμε στα catwalks, το ξαναείδαμε στις stars και πλέον έχουμε πειστεί: το top knot είναι το χτένισμα στο οποίο θα επενδύσουμε από τώρα και για όλη την άνοιξη.
Κι ένα extra hint: οι φωτογραφίες των paparazzi απαθανατίζουν τις stars τα πρωινά με top knot. Το βράδυ οι ίδιες stars επιλέγουν το ίδιο στιλ για το red carpet. Αυτό τα λέει όλα!
Στο γραφείο
Η συγκεκριμένη εμφάνιση της Kylie Minogue μας αποδεικνύει ότι το top knot είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις πρωινές ώρες στο γραφείο με ένα casual dress code.
Στο cocktail
To top model Amber Le Bon έχει επιλέξει το top knot για μια απογευματινή της εμφάνιση. Δεν είναι στιλιζαρισμένο και κινείται ανάμεσα στο sleek και το ατημέλητο. Συνδύασέ το με ένα ανδρόγυνο σακάκι, boyfriend jean και είσαι έτοιμη να κλέψεις τις εντυπώσεις.
Στο κόκκινο χαλί
Η Jessica Alba είναι η απτή απόδειξη αυτού που είπαμε παραπάνω. Το top knot πάει με όλα! Ακόμη και με μια formal εμφάνιση μεγάλης αξίας! Αντίγραψε το παράδειγμα της χολιγουντιανής star και τόλμησε κι εσύ το top knot για μια πιο βραδινή εμφάνιση ή το αποψινό ρομαντικό dinner με τον φίλο σου. Μην ξεχάσεις: ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με λάμψεις θα προσθέσουν πόντους glam στην εμφάνισή σου!
Στο catwalk
Yves Saint Laurent, House of Holland, Albino, Lourenco είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που επέλεξαν το top knot για τα μοντέλα τους.

Leave a Reply