Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τι ανάβει τους άντρες

Βρεγμένα μαλλιά
Είτε έχετε ξεχάσει την ομπρέλα σας, είτε βρίσκεστε στην παραλία
και μόλις έχετε βγει από την θάλασσα, τα βρεγμένα μαλλιά και οι σταγόνες στο δέρμα σας ερεθίζουν πολύ τους άνδρες. Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε και αδιάβροχο μακιγιάζ ώστε να μην πετύχετε την αντίθετο αποτέλεσμα.
Ζουμερά χείλη
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ισχυρά χρώματα, αρκεί να είναι καλοσχηματισμένα με λιπ γκλός ή βάλσαμο χειλιών ώστε να φαίνονται πιο υγρά και ζουμερά.
Βαθύ ντεκολτέ
Προκαλεί τους άνδρες. Το μυστικό του καλού γούστου είναι στον υπαινιγμό. Αυτό το συγκεκριμένο μέρος του γυναικείου σώματος προκαλεί πολύ τον ενδιαφέρον του αντιθέτου φύλου. Το μέγεθος του στήθους δεν έχει σημασία σε περίπτωση που διαλέξουμε τον κατάλληλο σουτιέν.
Μακριά νύχια με ωραίο μανικιούρ
Το χέρι της γυναίκας είναι πολύ ισχυρό όπλο στην αγάπη. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί ένα από τα στοιχεία του γυναικείου σώματος που προκαλεί την ερωτική έλξη. Τελικά τα χέρια της γυναίκας παίζουν μεγάλο ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι.
Σέξι ρόλος
Συνήθως το καλοκαίρι είναι η εποχή στην οποία οι άνδρες τρελαίνονται από την σεξαπίλ, που βρίσκεται παντού γύρω μας. Το χειμώνα επίσης οι γυναίκες φορούν φόρεμα, όμως το σώμα τους κρύβεται κάτω από πολλά ρούχα. Το καλοκαιρινό σέξι φόρεμα και ο τρυφερός αέρας, που παίζει μαζί του προκαλούν σεξουαλικές φαντασίες στον μέσο άνδρα. Τα κοντά φουστανάκια έχουν την ίδια επίδραση, όμως το φόρεμα είναι πιο προκλητικό.

Leave a Reply