Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ξεκινήστε δίαιτα με μήλα

Πως ακριβώς, επιδρούν τα μήλα κατά της κυτταρίτιδας;
Μία από τις βιταμίνες, που περιέχονται στα μήλα, τα οποία συμβάλλουν στην μείωση της κυτταρίτιδας είναι η βιταμίνη Ε. Χάρινη στην υψηλή περιεκτικότητα της βιταμίνης Ε στα μήλα βοηθάει στην αφαίρεση των κατεστραμμένων ιστών, επιδρά κατά της κυτταρίτιδας (και των ρυτίδων για παράδειγμα) και συμβάλλει στην σύσφιξη της δομής του δέρματος.
Άλλο θαυματουργό μέσο κατά της κυτταρίτιδας είναι η βιταμίνη C, η οποία επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα στα μήλα. Η βιταμίνη, που ζωοποιεί τα κύτταρα και βοηθάει τον οργανισμό να εξαγνιστεί το σώμα των συσσωρευμένων τοξικών ουσιών.Η πηκτίνη μήλου και η κυπαρίνη επίσης έχουν καλό αποτέλεσμα όσον αφορά τις μεταβολικές νόσους και την κυτταρίτιδα, επίσης βελτιώνουν το αδυνάτισμα.
Τι ακριβώς αποτελεί η δίαιτα με μήλα κατά της κυτταρίτιδας;
Με λίγα λόγια, η δίαιτα συσταίνει την κατανάλωση μόνο των διάφορων ποικιλιών μήλων σε διάρκεια τριών ημερών. Πρέπει να καταναλώνετε περίπου 1,5-2 κιλά την ημέρα. Τα μήλα πρέπει να καταναλώνονται με τις ρίζες, εκτός έαν δεν πάσχετε από νοσήματα του γαστρεντερικού συστήματος ή σε περίπτωση που η φλούδα αντενδείκνυται για σας με οποιονδήποτε τρόπο. Οπωσδήποτε πρέπει να καταναλώνετε επαρκή ποσότητα νερού περίπου 2-3 λίτρα. Χάριν στο νερό, θα αναιρεθούν οι τοξίνες με πιο εύκολο τρόπο.
Η δίαιτα μπορεί να εφαρμόζεται το πολύ 2 φορές την εβδομάδα, κάθε δυο βδομάδες, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τo παρακάνετε, επειδή κατά την διάρκεια του καθαρισμού (η δίαιτα με μήλα κατά της κυτταρίτιδας) το σώμα σας χάνει άλλες σημαντικές ουσίες, που περιέχονται σε άλλα τροφίματα.

Leave a Reply