Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Φτιάξε ρομαντικό δείπνο!!!

Σχεδιασμός και ετοιμασίες:
Δώσε λίγες ημέρες πριν μία πρόσκληση για τον σύντροφο σου, ώστε να τον καλέσεις για δείπνο.
Είναι πολύ καλύτερο από το να τον καλέσεις τηλεφωνικά. Διάλεξε ένα ωραίο φύλλο χαρτί, βάλε επάνω λίγο από το άρωμα σου(Οι γυναίκες μπορούν να βάλουν και ένα αποτύπωμα των χειλιών τους) και πρωτότυπο περιεχόμενο. Μερικές ιδέες: «Σε προσκαλώ την Τετάρτη, ώρα 22:00 στο σπίτι μου, στην Οδό Αγάπης για ένα Ρομαντικό Δείπνο. Ντύσου ελαφρά, για να μην κουραστείς καθώς βγάζεις τα ρούχα.» ή «Σε προσκαλώ για ένα δείπνο στο Παρίσι, την Τετάρτη στις 22:00. Αναχώρηση από το σπίτι μου.»
Διάλεξε τι θα φτιάξεις:
Είναι καλό να βάλεις όλη τη τέχνη μαγειρικής που διαθέτεις για να φτιάξεις κάτι πρωτότυπο. Ιδέες για συνταγές μπορείς να βρεις στην αντίστοιχη ενότητα του On y love . Μην ξεχάσεις το κρασί! Αν βέβαια δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, μην αγχώνεσαι. Πάρε κάτι καλό από έξω και ζέστανε το. Η ουσία ενός ρομαντικού δείπνου δεν εξαντλείται στο φαγητό…Φρόντισε τα φαγητά να είναι έτοιμα την κατάλληλη ώρα.
Τι να φορέσεις:
Προσπάθησε να εντυπωσιάσεις. Δώσε έναν πιο επίσημο τόνο στη βραδιά, φορώντας κάτι καλό, σαν να επρόκειτο να βγείτε σε ένα εστιατόριο. Είναι αυτονόητο ότι θα έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου και θα έχεις βάλει τα παπούτσια σου και το άρωμα σου.
Προετοίμασε το τραπέζι:
Δεν θα πρέπει να τρέχεις τελευταία στιγμή. Το τραπέζι πρέπει να είναι έτοιμο τη στιγμή που θα μπαίνει ο σύντροφος σου. Στρώσε το τραπέζι με ένα ωραίο τραπεζομάντιλο, τοποθέτησε τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και όλα τα υπόλοιπα στην κατάλληλη θέση, ώστε το τραπέζι να χρειάζεται μόνο σερβίρισμα τη στιγμή που θα μπει ο σύντροφος σου.
Σχεδιάζοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα:
Σε αυτό το μέρος βρίσκεται η ουσία ενός ρομαντικού δείπνου. Ρομαντικός είναι ο χώρος που θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη.
Καθάρισε και συμμάζεψε:
Δεν νοείται ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα βρώμικό ή ακατάστατο μέρος. Τα πάντα στο χώρο πρέπει να λάμπουν, ιδίως γύρω από το τραπέζι.
Δημιούργησε τον κατάλληλο φωτισμό:
Τα φώτα σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα πρέπει να μην είναι έντονα. Διάλεξε χαμηλό και απαλό φωτισμό ίσως από ένα φωτιστικό. Αν δεν διαθέτεις φωτιστικό υπάρχει και η λύση των κεριών που θα τα προμηθευτείς ούτως ή άλλως για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.
Αρωμάτισε το χώρο:
Διάλεξε απαλά και ερωτικά αρώματα χώρου. Μην κάνεις υπερβολές και μετά αναγκαστείς να ανοίξεις το παράθυρο!
Μην ξεχάσεις τα κεριά:
Τα κεριά χαρίζουν ένα πολύ ερωτικό τόνο στην ατμόσφαιρα. Το καλύτερο είναι να έχεις πάνω στο τραπέζι ένα ή δύο κηροπήγια και να απλώσεις διάφορα κεριά στο χώρο. Τα κεριά δημιουργούν μία πολύ καλή αντανάκλαση πάνω στα δέρματα που θα σας διεγείρει ! Επίσης , δείχνουν ένα πολύ ρομαντικό χαρακτήρα.
Βάλε ερωτική μουσική:
Η εύκολη λύση είναι να βάλεις έναν ερωτικό σταθμό, αν και δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου CD με ερωτικά τραγούδια. Το Onlylove διαθέτει αντίστοιχη ενότητα την οποία μπορείς να συμβουλευτείς!
Κλείσε ή απομάκρυνε κάθε τι που μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή:
Απόφυγε κάθε τι μπορεί να σας διακόψει από το ρομαντικό δείπνο: Κλείσε την τηλεόραση και το τηλέφωνο, βάλε τους λογαριασμούς στο συρτάρι, κλείσε την πόρτα και τα παράθυρα…
Στόλισε το χώρο:
Αρκούν λίγα τριαντάφυλλα για να κάνεις τον χώρο παραδεισένιο. Μπορείς να σκορπίσεις ροδοπέταλα επάνω στο τραπεζομάντιλο, ή να βάλεις ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο τραπέζι. Μπορείς επίσης να φτιάξεις κάποιες καρδιές για να στολίσεις τους τοίχους ή να προμηθευτείς εικόνες από ρομαντικά τοπία ή ζευγάρια. Αρκεί λίγη φαντασία.
Φτιάξε το θέμα της βραδιάς:
Σε αυτή τη περίπτωση προχωράς ένα βήμα περισσότερο από το ρομαντικό δείπνο. Το θέμα της βραδιάς μπορεί να είναι μία βόλτα στο Παρίσι. Πως γίνεται αυτό; Κρεμάς μία φωτογραφία του Παρισιού στον τοίχο, μαθαίνεις κάποιες γαλλικές ατάκες(δες την αντίστοιχη ενότητα του Onlylove), κρεμάς μία ανάλογη ταμπέλα που να θυμίζει εστιατόριο του Παρισιού (πχ. Restaurant L’ amour) και το πακέτο ολοκληρώνεται με ρομαντική μουσική με Γαλλικά Τραγούδια. Επίσης, στην πρόσκληση που έχεις ήδη στείλει αφήνεις να εννοηθεί το θέμα(Σε περιμένω στο σπίτι μου για ένα ταξίδι στη Γαλλία). Μπορείς να φτιάξεις ακόμα και έναν κατάλογο παραγγελιών γραμμένο στα Γαλλικά! Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και μπορείς να κάνεις θαύματα.


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Leave a Reply