Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πρέπει να χαλαρώσετε!!


Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών παγκοσμίως στρεσάρονται και πιέζονται διαρκώς όταν σκέφτονται ότι δεν κάνουν αρκετά πράγματα στη ζωή τους.
Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες αυτές απλά δεν κάνουν σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας, μιας και τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις δουλειές τους, με τα παιδιά τους, με τα κιλά τους, με το σπίτι και τους συντρόφους τους...

Η συγγραφέας Elizabeth Gilbert, που πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah, διηγήθηκε πώς οι γυναίκες θέλετε να είστε σε όλα τέλειες: τέλεια εμφάνιση, τέλεια δουλειά, τέλειος γάμος/ σχέση, τέλειες μαμάδες, και πώς, στο τέλος της ημέρας, αυτές οι απίστευτες προσδοκίες μπορούν να εξοντώσουν τις πραγματικές σας δυνατότητες.

Αυτό που προτείνει, μέσα από τα βιβλία της, λοιπόν, είναι να χαλαρώσετε με όλο αυτό το σενάριο της ανικανοποίητης γυναίκας, να πάρετε μερικές ανάσες και να χαρείτε τη ζωή. Να αφεθείτε στις πιθανές λάθος επιλογές σας, να επιτρέψετε στον εαυτό σας να μην είναι όσο τέλειος θέλουν οι άλλοι να είστε. Με άλλα λόγια, η Gilbert προτείνει να αφήσετε κάτω όλα τα περιττά βάρη που κουβαλάτε σα γυναίκες και να χαρείτε όσο μπορείτε περισσότερο αυτά που πραγματικά χρειαζόσαστε.

Leave a Reply