Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η σημασία της χαλάρωσης

Η γνώση της σημασίας και του τρόπου της χαλάρωσης είναι σημαντικά στοιχεία για να εξασφαλίσουμε την υγεία και την καλή μας κατάσταση σε συνεχή βάση, καθώς επίσης και για να αναθερμάνουμε το πάθος μας και τη χαρά για ζωή.


Να λοιπόν μερικές τεχνικές χαλάρωσης που θα σας πείσουν ότι αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιούμε τη χαλάρωση ως απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας
Θα πρέπει να χαλαρώσουμε το σώμα, στη συνέχεια το νου και να μάθουμε να είμαστε ήρεμοι όταν βρισκόμαστε με άλλους ανθρώπους που δεν είναι τόσο ήρεμοι όσο εμείς, καθώς μερικές φορές ο αρνητισμός και εξωπραγματικές απαιτήσεις άλλων ανθρώπων μπορεί να αμβλύνει την αποφασιστικότητά μας να συμπεριλάβουμε τη χαλάρωση ως πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας.
Αν είμαστε στο σπίτι, θα πρέπει να σημαδέψουμε σε ένα ημερολόγιο το χρόνο χαλάρωσής μας, ώστε να μπορούν να το δουν όλοι. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η οικογένεια θα εκτιμήσει τη σημασία της διάθεσης χρόνου για χαλάρωση.
Η Γιόγκα χαλαρώνει το σώμα και καθαρίζει το νου από την ένταση και το άγχος. Παρότι μπορεί να μην αισθανόμαστε ήρεμοι και χαλαροί, αν φανταστούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ήρεμο και χαλαρό τοπίο νοερά, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό και θα μπορέσει να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια πιο ήρεμη και χαλαρή αντιμετώπιση των καταστάσεων.
Ο διαλογισμός μας οδηγεί στο να επικεντρωθούμε στο σύνολο του Είναι μας ως μορφή χαλάρωσης, παρά σε μια περιοχή του σώματος, πράγμα που συμβαίνει με άλλες τεχνικές χαλάρωσης.
Ένας άλλος απλός τρόπος χαλάρωσης είναι το τραγούδι, με το οποίο μπορούμε να αποβάλλουμε το άγχος και χαλαρώσουμε αυτόματα. Επίσης το χαμόγελο και το γέλιο απελευθερώνουν ενδορφίνες, οι οποίες καταπολεμούν το άγχος, μας βοηθούν να χαλαρώσουμε και μας υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι πολύ περισσότερα πράγματα από απλή εργασία.
Μεγάλη σημασία έχει η συναναστροφή μας με θετικά σκεπτόμενους και χαρούμενους ανθρώπους, με την οποία θα διευρύνουμε σε μεγάλο βαθμό την ικανότητά μας να χαλαρώνουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι.
Τέλος η εφαρμογή της ελεγχόμενης αναπνοής, η διάταση των μυών και η χαλάρωση θα πρέπει να αποτελέσουν την επιβεβαίωση των μηνυμάτων μας προς το υποσυνείδητο και να λειτουργήσουν ως απεικόνιση των πλήρων συνεπειών της συνολικής χαλάρωσης.

Leave a Reply