Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Προσοχή στις κοκκινίλες!


Εαν αλλάζοντας την πάνα του μωρού σας, παρατηρήσατε μία έντονη κοκκινίλα στο ευαίσθητο δερματάκι του,πρέπει να επιδείξετε την απαιτούμενη Προσοχή!Το σύγκαμα που προκαλείται σε μερικά μωρά από τις πάνες, χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.


Τι πρέπει να κάνετε; Σας παραθέτουμε μερικές απλές συμβουλές… πρώτης βοήθειας!
  1. Γίνετε λίγο πιο συνεπείς απ’ ό,τι ήσασταν στο θέμα της συχνότητας αλλαγής πάνας.
  2. Όποτε αλλάζετε το μωρό σας, ξεπλύνετε την περιοχή με χλιαρό νερό σε κάθε αλλαγή και χρησιμοποιείστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα μαλακό παιδικό σαπουνάκι για τον καθαρισμό της περιοχής.
  3. Αποφύγετε τα μαντηλάκια με αλκόολ ή άλλες ουσίες που μπορεί να επιτείνουν το πρόβλημα.
  4. Χρησιμοποιήστε μία καλή κρέμα με βάση το οξείδιο του ψευδαργύρου (την οποία ούτως ή άλλως πρέπει να βάζετε στο μωράκι σας μετά από κάθε αλλαγή πάνας) και αν δεν βλέπετε αποτέλεσμα, δοκιμάστε και τη λύση του ταλκ, για να μη μένει υγρασία.
  5. Προσπαθήστε να αερίζετε όσο περισσότερο μπορείτε το δερματάκι του! Αφήστε το για λίγο χωρίς την πάνα ή μην τη δένετε σφιχτά, ώστε να παίρνει αέρα.
  6. Αν δεν υποχωρεί το φαινόμενο, αλλάξτε μάρκα στις πάνες που χρησιμοποιείτε.
  7. Σε πολύ έντονα φαινόμενα, ζητήστε την άποψη του παιδίατρου, για να σας συστήσει ένα από τα ειδικά καθαριστικά με βάση τη βρώμη που κυκλοφορούν στα φαρμακεία και ενδείκνυνται για τέτοιες καταστάσεις.

Leave a Reply