Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

5άβολες ερωτήσεις για το σεξ

Άβολη ερώτηση Νο 1: Μήπως η μυρωδιά και η γεύση μου «εκεί κάτω» είναι άσχημη;
Ο κόλπος, σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, είναι αυτοκαθαριζόμενος και η παραγωγή από τον οργανισμό γαλακτικού οξέος τον κρατάει καθαρό.
Σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου ο κόλπος μπορεί να έχει εντονότερη μυρωδιά, αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο αν είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά είναι πάρα πολύ έντονη και παράγονται κολλώδη υγρά, τότε καλό θα είναι να επισκεφθείτε τον γυναικολόγο σας, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια μόλυνση που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.


Άβολη ερώτηση Νο 2: Είναι φυσιολογικοί κάποιοι ήχοι που παράγονται από τον κόλπο μου κατά την διάρκεια του σεξ όπως πχ. ο κολπικός μετεωρισμός και υπάρχει τρόπος να σταματήσουν;
Κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής μέσα στον κόλπο μπορεί να παγιδευτεί μια μικρή ποσότητα αέρα που μετά, όταν η ένταση πέσει και ο κόλπος χαλαρώσει, ξαναβγαίνει προς τα έξω δημιουργώντας ήχους που μοιάζουν με αερισμό. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και μπορεί να συμβεί σε κάθε ερωτική επαφή, ωστόσο υπάρχουν στάσεις που ευνοούν την παγίδευση αέρα μέσα στο κόλπο όπως πχ. η στάση «σκυλάκι». Αν το -κατά τ’ άλλα φυσιολογικό αυτό- φαινόμενο σας ενοχλεί πάρα πολύ, τότε θα πρέπει να περιοριστείτε σε «ασφαλέστερες» στάσεις, όπως αυτή που θέλει την γυναίκα από πάνω ή την ιεραποστολική.


Άβολη ερώτηση Νο 3: Βλέπω σε ταινίες πορνό τα ζευγάρια να εναλλάσσουν κολπικό, πρωκτικό και στοματικό σεξ. Είναι αυτό ασφαλές;
Ο κόλπος, το στόμα και ο πρωκτός φιλοξενούν βακτήρια που όταν είναι στον «φυσιολογικό» τους χώρο είναι αβλαβή, όταν όμως μεταφερθούν σε άλλο χώρο τότε μπορεί να δημιουργήσουν μολύνσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει κάθε φορά που αλλάζετε από πρωκτικό σε κολπικό, από πρωκτικό σε στοματικό κτλ κτλ, τα σημεία επαφής να καθαρίζονται καλά και να αλλάζετε προφυλακτικό ώστε τα βακτήρια και τα μικρόβια του ενός σημείου να μην μεταφέρονται στο άλλο.


Άβολη ερώτηση Νο 4: Βρήκα ταινίες πορνό στο δωμάτιο του φίλου μου. Στις περισσότερες από αυτές, οι πρωταγωνίστριες δεν έχουν καμία σχέση με εμένα εμφανισιακά. Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν αρέσω στον φίλο μου;
Το πορνό κατά 99% αφορά την φαντασίωση και αυτό αποδεικνύεται από την τεράστια ποικιλία κατηγοριών πορνό που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αφορά «extreme» καταστάσεις που δεν πρόκειται να δεις να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Για παράδειγμα, στους άντρες αρέσουν οι πορνοστάρ με το τεράστιο στήθος, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην ήξεραν τι να κάνουν αν μια τέτοια γυναίκα έμπαινε στη ζωή τους, είναι δε σχεδόν σίγουρο ότι, το αφύσικο μέγεθός τους θα τους προκαλούσε απώλεια στύσης. Τις περισσότερες φορές η παρακολούθηση μιας ταινίας πορνό δεν έχει να κάνει με τον σεξουαλικό ερεθισμό, αλλά περισότερο με την πλάκα, το γκροτέσκο ή ακόμα το σοκ του θεάματος – όπως ακριβώς το να παρακολουθείς μια κινηματογραφική καραμπόλα, δεν ξεκολλάς τα μάτια σου από την οθόνη αλλά δεν θα ήθελες με τίποτα να είσαι πρωταγωνιστής.
Μπορεί ο φίλος σου να ενθουσιάζεται από αυτές τις γυναίκες επειδή είναι διαφορετικές, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα ήθελε μια τέτοια δίπλα τους. Αφού είναι μαζί σου, πάει να πει ότι σε θέλει.


Άβολη ερώτηση Νο 5: Είναι φυσιολογικό να φαντασιώνομαι κάποιον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ; Πότε κάτι τέτοιο σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα;
Το 50% των γυναικών και το 75% των ανδρών φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Μπορεί να θεωρηθεί ένας υγιής και φυσιολογικός τρόπος να ερεθιστεί κάποιος και να έχει μια καλή ερωτική πράξη. Και φυσικά επ’ ουδενί δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά τον/την σύντροφό του.
Η φαντασίωση θεωρείται πρόβλημα όταν μπλοκάρει την ικανότητά σου να συνδεθείς με την πραγματικότητα και όταν δεν μπορείς να ερεθιστείς ερωτικά παρά μόνο αν «χαθείς» μέσα στην φαντασίωσή σου, αφήνοντας έξω απ’ αυτή τον εραστή σου. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συγκεντρωθείς και να προσπαθήσεις να έχεις επαφή με τον σύντροφό σου, κοιτάζοντάς τον, αγγίζοντάς τον και μιλώντας του για να διατηρηθείς σε συνεχή πνευματική επαφή μ’ αυτόν.

Leave a Reply