Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μύθοι και αλήθειες..


Τρεις μύθοι για την αντρικη περιποίηση:

Μύθος Νο 1: Η μεγάλη ποσότητα τρίχας δηλώνει υπέρμετρο ανδρισμό
Ok, μπορεί αυτό να ισχύει για ορισμένα σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου, αλλά σίγουρα όχι για εσένα, καθώς μόνο το 7% των γυναικών δήλωσαν ότι δε θα είχαν πρόβλημα να βγαίνουν με ένα μαλλιαρό αγόρι. Τα 2/3 των γυναικών επιθυμούν κάποιον που να φροντίζει τον εαυτό του και κυρίως να ξυρίζεται.



Μύθος Νο 3: Το πνεύμα μου είναι το πιο sexy χαρακτηριστικό μου
Όποιος είπε ότι το να είσαι έξυπνος, αστείος και ευαίσθητος είναι όλα όσα χρειάζονται για να κάνεις μια γυναίκα δική σου, τότε μάλλον δεν έχει ρωτήσει καμία γυναίκα. Από το να της προκαλέσεις το ενδιαφέρον μέχρι να τη ρίξεις στο κρεβάτι υπάρχει ένας μακρύς δρόμος που, για τα ¾ των γυναικών που έλαβαν μέρος στην έρευνα, χρειάζεται να περάσει πρώτα μέσα από την ενυδάτωση του σώματός των αντρών και ιδιαίτερα των σκληρών σημείων του δέρματός σου.

Μύθος Νο 5: Η φροντίδα του δέρματος είναι σημαντική μόνο όταν έχεις σκοπό να τη "ρίξεις"
Μην παραμελείς το δέρμα σου, ακόμα κι όταν δεν πρόκειται να μπεις στη διαδικασία να αποπλανήσεις μια γυναίκα. Οι γυναίκες είναι πιο αυθόρμητες από τους άντρες όταν αποφασίζουν να έχουν σωματική επαφή. Συγκεκριμένα, σχεδόν τα 2/3 από αυτές είναι έτοιμες για σωματική επαφή σχεδόν οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Leave a Reply