Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μυστικά για τα φρύδια

Τα έντονα πυκνά φρύδια τονίζουν το βλέμμα της γυναίκας, της δίνουν τύπο και σύμφωνα με έρευνες, αποπνέουν δυναμισμό. Το σχήμα των φρυδιών διαφέρει από πρόσωπο σε πρόσωπο, υπάρχουν γυναίκες που τους ταιριάζουν τα λεπτά, γυναίκες που τους ταιριάζουν τα μεσαίου τύπου (ούτε λεπτά ούτε πυκνά) και αυτές που τους ταιριάζουν τα πυκνά πλούσια φρύδια αντίστοιχα. 

Το σημαντικό και στις τρεις περιπτώσεις είναι να έχουν το σωστό σχήμα και να ταιριάζουν στο πρόσωπό μας, στον τύπο μας και στην προσωπικότητά μας. 
Εκτός από την προσωπική μας άποψη, μπορούμε να συμβουλευτούμε και μια αισθητικό για να αποφασίσουμε ποιος τύπος φρυδιού μας ταιριάζει καλύτερα, ώστε να καθιερώσουμε το ανάλογο σωστό σχήμα.
Φυσικά, μια αντρική γνώμη (ιδιαίτερα του συντρόφου μας) είναι πάντα ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη, αφού θα μας βοηθήσει σίγουρα στην απόφασή μας. Η συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε εμείς είναι να μην βγάζετε πολύ τα φρύδια σας, απλώς να τα «καθαρίζετε» στα σημεία που πρέπει. 

Τα υπερβολικά πολύ λεπτά φρύδια δεν συνιστώνται για κανένα τύπο προσώπου και σε καμία περίπτωση τα φρύδια που αποτελούνται από μια γραμμή μολυβιού δεν είναι ωραία.
 

Leave a Reply