Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πάρτε τα πάνω σας!!!

Έρχονται στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σας προτείνουμε κάποια απλά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξει η ψυχική σας διάθεση.

1.Κάντε κάτι που απαιτεί να πάρετε μια απόφαση και να την τηρήσετε
Για παράδειγμα πλύνετε το αυτοκίνητο, ασχοληθείτε με τον κήπο, απαντήστε στο ανιαρό γράμμα ενός συγγενή, τηλεφωνήστε στην παλιά σας συνάδελφο με την οποία υποσχεθήκατε να μη χαθείτε. Επιλέξτε έναν απλό στόχο και ολοκληρώστε τον. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσετε να τονώνεται η αυτοεκτίμησή σας.


2.Απολαύστε κάτι που σας εκφράζει
Αν υπάρχει κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, όπως για παράδειγμα ο χορός, η ζωγραφική, η γυμναστική ασχοληθείτε με αυτό. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε εσωτερική γαλήνη και έτσι ξεχνάτε όποιο άλλο πρόβλημα σας απασχολεί. Τελειώνοντας τη δραστηριότητα και νιώθοντας ότι τα καταφέρατε, αυξάνεται η αυτοεκτίμησή σας.


3.Μετατοπίστε την προσοχή σας
Η χαμηλή αυτοεκτίμηση, σύμφωνα πάντα με ειδικούς, εμφανίζεται συχνότερα σε άτομα που συγκεντρώνουν την προσοχή τους στον εαυτό τους. Δοκιμάστε να ασχοληθείτε με κάτι που αναγκαστικά θα σας κάνει να μην σκέφτεστε τον εαυτό σας. Αν βρεθείτε κάπου και κάνετε νέες γνωριμίες, συγκεντρωθείτε στον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας και μην σκέφτεστε τι εντύπωση θα του κάνετε. Με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η νευρικότητά σας και θα νιώσετε καλύτερα.


4.Χαλαρώστε
Οι άνθρωποι που ξέρουν να χαλαρώνουν αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα μνήμης και μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται. Ο καλύτερος τρόπος για να ασκηθείτε είναι ο διαλογισμός, αλλά και η σωματική άσκηση. Οι ευεργετικές συνέπειες της χαλάρωσης είναι τεράστιες.


5.Γράψτε έναν κατάλογο με όλα όσα καταφέρατε στη ζωή σας
Ξεκινήστε από τα πιο ασήμαντα. Ακόμα και το πιο απλό αποδεικνύει ότι καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας. Κάθε μέρα προσθέστε στον κατάλογό σας κάτι καινούργιο. Η θετική επιρροή που θα έχει πάνω σας θα είναι πολύ μεγάλη.

Leave a Reply