Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Απαλή επιδερμίδα με τη βοήθεια της φύσης

 Απαλύνεται τους ερεθισμούς;Η αλόη βέρα και το χαμομήλι απαλύνουν το δέρμα. Η αλόη επίσης έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει ήπιες αναισθητικές ιδιότητες, ενώ το πράσινο τσάι και η jojoba είναι αντιφλεγμονώδη. 

Καθαρίσετε το δέρμα σας;Το δενδρολίβανο, το γεράνι και η λεβάντα απορροφούν τη λιπαρότητα και καθαρίζουν το δέρμα. Το λεμονόχορτο έχει ήπιες αντιβακτηριακές ιδιότητες και συχνά χρησιμοποιείται σε πλύσεις κατά του ιδρώτα και της έντονης μυρωδιάς.

Ακτινοβολεί η επιδερμίδα;Η μέντα και ο ευκάλυπτος μπορούν προσωρινά να τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος σε μια περιοχή, όταν απλωθούν τοπικά και κατ' επέκταση να αυξήσουν την ακτινοβολία του.

Προλάβετε την εμφάνιση των ρυτίδων;Το πράσινο τσάι και το τζίνσενγκ περιέχουν βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό, το οποίο καθυστερεί την καταστροφή των ιστών και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που εμφανίζονται μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Αποφύγετε τα σπυράκια;Το "tea tree oil" έχει γίνει δημοφιλής θεραπεία κατά της ακμής, εξαιτίας των αντιβακτηριακών και απολυμαντικών του ιδιοτήτων. Η βελτίωση είναι μεν σταδιακή, αλλά η ποιότητα του δέρματος φτιάχνει αισθητά. Αν είστε αλλεργικοί στο συστατικό, αποφύγετέ το, υπάρχει κίνδυνος να εμφανίσετε δερματίτιδα.

Απαλλαχθείτε από το στρες;Η λεβάντα και το χαμομήλι χαλαρώνουν του μύες και αποβάλλουν το στρες χάρη στη μυρωδιά τους.

Leave a Reply