Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Σχέση σε απόσταση:κρατήστε την δυνατή!


Αρχικά αν και μερικές φορές δεν είναι εύκολο θα πρέπει να κανονίζεται κάποια συνάντηση με τον σύντροφο σας όσο πιο συχνά γίνεται . Κατά την διάρκειά της θα φροντίζετε να περνάτε όσο πιο ερωτικές και ευχάριστες στιγμές μπορείτε , θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εκείνη την στιγμή πιθανές διαφωνίες που δεν θα έχουν μεγάλη σημασία , αν υπάρχουν σοβαρής σημασίας διαφωνίες απλά συζητήστε σε όσο πιο ήρεμο κλίμα γίνεται! Το βάρος όπως είπα και πρέπει να το δώσετε στο να περάσετε καλά , δυνατότητα που δεν έχετε καθημερινά , γιατί λοιπόν να χάσετε?

Βασικότερο από όλα σε μια σχέση με απόσταση είναι η καθημερινή επικοινωνία με τον σύντροφο σας η οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελείται ! Με όποιο τρόπο σας αρέσει , με τηλέφωνο (υπάρχουν ευτυχώς αρκετά προγράμματά με ευνοϊκές τιμές ) , μέσο του ίντερνετ είτε σε κάποιο chat είτε με email ! Αν είστε αρκετά ρομαντικοί η αν θέλετε να δώσετε έναν τόνο ρομαντισμού στην σχέσης σας αλληλογραφήστε που και που , όπως και να το κάνουμε οι παραδοσιακοί τρόποι επικοινωνίας δίνουν έναν ρομαντικό τόνο!
Όπως και στις σχέσεις χωρίς χιλιομετρική απόσταση , έτσι και στις σχέσεις με απόσταση θα πρέπει να κάνετε τον σύντροφο σας να νιώθει μοναδικός , εκφράζοντας του την αγάπη σας! Πρέπει να τον κάνετε να νιώθει τόσο μοναδικό που να ξεχνάει την απόσταση που σας χωρίζει! Βασικό είναι να καταλαβαίνετε τα συναισθήματά του , και να συζητάτε τα προβλήματα της σχέσης ώστε αυτά να εξαφανίζονται γιατί μην ξεχνάτε ότι ήδη υπάρχει το πρόβλημα της απόστασης!
Ανανεώστε συνεχώς την σχέση σας , στέλνοντάς δωράκια αγάπης στο ταίρι σας μικρά αλλά και πολύ αγάπη αν θέλετε να υπάρχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να το περιμένει , θα χαρεί πολύ!
Κακός σύμβουλος σε μια σχέση με απόσταση είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης ,θα πρέπει να πιστεύετε τον άνθρωπο σας και να μην είστε καχύποπτοι , για να είναι σε μια σχέση με απόσταση που έχει δυσκολίες πάει να πει ότι σας αγαπάει και η ζήλια μπορεί να γίνει καταστροφική!
Θα πρέπει η σχέση να κινείται σε φυσιολογικό ρυθμό , να μοιράζεστε ανησυχίες για την ζωή του συντρόφου σας όχι μόνο σχετικά με την σχέση σας αλλά και για την ζωή του γενικότερα , μπορείτε μαζί να παίρνετε από κοινού αποφάσεις για θέματα που αφορούν τις ζωές σας για παράδειγμα για την δουλεία σας για την οικογένειας σας , αυτό θα βοηθήσει στο να μετριαστεί η απόσταση και να νιώσετε πιο κοντά !
Με δύο λόγια όταν είστε σε μια σχέση με απόσταση η σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια τέτοιου είδους σχέση αφήστε την απόσταση να είναι μόνο χιλιομετρική και όχι ψυχική!

Leave a Reply