Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τα οφέλη του διαδρόμου!!


Η άσκηση σε διάδρομο προσφέρει πολλαπλά οφέλη:
Έχει χαλαρωτική και αγχολυτική επίδραση, προάγει τη λειτουργία του κυκλοφορικού, του αναπνευστικού και του μυϊκού συστήματος και μας βοηθάει να κάψουμε πολλές θερμίδες.

Σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή, μας προστατεύει από την παχυσαρκία, το σακχαρώδη διαβήτη, την οστεοπόρωση, τις καρδιοπάθειες και ενδεχομένως από κάποιες μορφές καρκίνου.
Επιπλέον, αυξάνει την ενεργητικότητα, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, συμβάλλει στη μακροζωία και παίζει θετικό ρόλο στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Το περπάτημα στο διάδρομο είναι ένας από τους πιο αναζωογονητικούς κι ασφαλείς τρόπους αερόβιας άσκησης. Το σχεδόν καθημερινό βάδισμα 2-3 χιλιομέτρων ελαττώνει τα επίπεδα χοληστερίνης, την αρτηριακή πίεση και το στρες και για αυτό μειώνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και απομακρύνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.
Τι λένε οι έρευνες; Το συστηματικό βάδισμα με γρήγορο ρυθμό μπορεί να ελαττώσει την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα, να αυξήσει την καρδιαγγειακή αντοχή, να δυναμώσει τα οστά, να κάψει πολλές θερμίδες και να συμβάλλει στην πρόληψη της παχυσαρκίας. [Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης]

Ακόμα η άσκηση σε διάδρομο αποτελεί την απαραίτητη συμπληρωματική «θεραπεία» για την επιτυχή αντιμετώπιση ασθενειών του κυκλοφορικού (π.χ. υψηλή αρτηριακή πίεση), διαταραχών του μεταβολισμού (π.χ. αντίσταση στην ινσουλίνη) και προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος που οφείλονται στη σωματική αδράνεια και στον καθιστικό τρόπο ζωής.

Leave a Reply